Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, szombat reggelre keresek pasit Nyíregyházán közös masztira, orálra, hely esetén egyéb is szóba jöhet.
Én 54 /178/66 vagyok 17-es mérettel. Írj, ha érdekel
Én 54 /178/66 vagyok 17-es mérettel. Írj, ha érdekel
Sziasztok! Olyan hölgy társaságát keresem aki felvállal egy diszkrét viszonyt vékony és telt molett nővel! Várom leveledet.
52 éves vagyok holgyet keresek akit izgatnak a biszex pasik hosszutávra keresnák akár ossze koltozés is szoba johet
Én benézek ma
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
50éves màtészalkai hàzaspàr keres férfi masszőrt a feleség részére
35 éves bi fiú csatlakozna párokhoz vagy bi fiúhoz Debrecenben, hétköznaponta, 16-18 között mokazasra Debrecenben. Helyem nincs.
Hölgy mai találkozásra délután?
Kár hogy pasit nem kerestek
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 10. 22. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 12:01
Hétvégére lányt keresünk Debrecenben, helyünk van. Esetleg szimpi párok is szóba jöhetnek.
Nyíregy, vagy Kisvárda környéke?
Szolnokon keresnék lányt / párt közös örömszerzéshez
sziasztok! ma estére keresek nőt,esetleg házaspárt nyiregy-újfehértó és környékéről, ismerkedjünk,találkozzunk érezzük,élvezzük egymást,.
Sziasztok. Ma este valaki aki egy kis izgalomra vágyik? 25 éves srác vagyok. Cuckold, autós kaland is szóba jöhet csak hölgyek vagy pár!!!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Aktív pasi vagyok. Szívesen szopatnék ma este. 18/4 intim méretű 35 éves pasi vagyok.
Ma Szabolcs megyében szexpartnert keresek
50éves hetero hàzaspàr keres gyakorlattal rendelkező Férfi masszőrt a feleség részére, szombat esti órákban
Hétvégére lányt keresünk Debrecenben, helyünk van. Esetleg szimpi párok is szóba jöhetnek.