Sziasztok. Szívesen kényeztetnék hölgyet, elhanyagolt anyukát. Semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Nem akarok bele szólni de tényleg 1 rosszul írt szó miatt kellett ezt csinálni? Ez mindenkivel megesik.
Talán velem is de, veled kolega mindenképpen! Szerintem nézd át az írásaidat és kérj bocsánatot, mert bőven van miért (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán velem is de, veled kolega mindenképpen! Szerintem nézd át az írásaidat és kérj bocsánatot, mert bőven van miért (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 07:16
Mégsem volt hatástalan a bejegyzésem. Látom azóta kilépett az "értelmiség soraiból". Íme, fényképpel is lehet egy adatlap nem teljesen valóságos.
Sziasztok!
Ma eléjszaka csinos lány vagy pár aki társaságot keres Nyíregyházán? Hetero? Bi? Írjatok bátran!
Ma eléjszaka csinos lány vagy pár aki társaságot keres Nyíregyházán? Hetero? Bi? Írjatok bátran!
sziasztok cuckoldra nyitott parral ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Járt arra valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757544)
2024. 10. 21. hétfő 16:43
Sziasztok.Én Gyula (47) Nyíregyháza - most èppen az orosi uti halasto leteronel verem a farkam. Ismerkednék goldengate-es arcokkal.
Sziasztok.Én Gyula (47) Nyíregyháza - most èppen az orosi uti halasto leteronel verem a farkam. Ismerkednék goldengate-es arcokkal.
Kisvárda-Vásárosnamény környékén ma este helyem adott egy kellemes kalandra. Írj nyugodtan vastag farkammal, ápoltan várlak..Bármilyen felállásra vevő vagyok !!!
Sziasztok! Elhanyagolt feleségekkel ismerkednék
Szabolcsi lányt fogadnék Budapesten
Sziasztok 41 éves debreceni srác keresi haverját akivel bizonyos bi dolgokat kipróbálna! Első az ismerkedés !
Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.
Szia. Nagyon izgatna a dolog. Én Nyíregyen vagyok a hely sajna gond.
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 01:14
Sziasztok parommal keresünk ferfit Nyírbátor és környékéről aki szivesen kiverné a farkat velem együtt mikozben a holgy masztizik nekunk vibratorral. Helyet nem tudunk biztositani igy ezt a jelentkezonek kell megoldja.Vagy a szabadban is megoldhato
Sziasztok kalandra hölgy! Nyiregy környèke ? Nem harapok!
Sziasztok?
Fehérgyarmaton ma délelőtt valaki(k) egy vastag fiatal bikát?
Fehérgyarmaton ma délelőtt valaki(k) egy vastag fiatal bikát?
Sziasztok, hétköznap nap közben esetleg?
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 19. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 20:21
Szaiasztok! Nagy mérettel rendelkező pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj ha tudsz jönni. Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Ma, (hétfő) éjjel, csinos lánnyal, párral szívesen találkozék Nyíregyházán. Tapasztalatom van bőven. Írj/írjatok bátran!
Ma, (hétfő) éjjel, csinos lánnyal, párral szívesen találkozék Nyíregyházán. Tapasztalatom van bőven. Írj/írjatok bátran!
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akik szeretik az elojatekkenbt az erotikus masszirozast hely kelene utazni tudnek
Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki minden jóra!? Írj privatban!