Október 26-ra szombatra, a délelőtti órákra keresek olyan 65-70 feletti hölgyet Nyíregyházán, aki még szereti, ha kényeztetik. Én 50-es, vékony, potens nős pasi vagyok. Ne foszd meg magad a testi örömöktől. Diszkréció adott és elvárt.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Ismerkedni szeretnék!
Szabolcsi hölgy találkozás ma!!
Éppen most Nyíregyháza valami kis extra?
Sziasztok. Szívesen mennék ma!!
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 19. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 20:21
Szaiasztok! Nagy mérettel rendelkező pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj ha tudsz jönni. Szép estét mindenkinek!
Írtam privátba! Hosszú távon keresek!
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 08:57
Sziasztok!
Debrecen környékén, szimpatikus párral, pasival ismerkednénk, akár most hétvégén is!
Debrecen környékén, szimpatikus párral, pasival ismerkednénk, akár most hétvégén is!
Szabolcsi hölgy van találkozásra?
Szaiasztok! Nagy mérettel rendelkező pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj ha tudsz jönni. Szép estét mindenkinek!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
!
(Ez egy válasz Potenspasi11 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 15:40
Sziasztok,Nyíregyházán ma este tali? Hölgyek/ párok! 26 éves sportos srác vagyok 18/5 intim, helyem van,de utazni is tudok!
Sziasztok. Ma este Debrecenben szívesen találkoznék elsősorban feleséggel de ha úgy van egy kellemes párral is. Privát ok!
Nyíregyháza vagy Debrecen valaki ma?
Sziasztok,Nyíregyházán ma este tali? Hölgyek/ párok! 26 éves sportos srác vagyok 18/5 intim, helyem van,de utazni is tudok!
Sziasztok Hölgyek és párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor,ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Akár ma este!!!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor,ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Akár ma este!!!
Sziasztok, hétköznap esetleg napközben?
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok. Akar ma is csatlakoznek hozzatok.
Sziasztok!
Sziasztok! 1 vagy 2 hetero srácot keresünk ma vagy holnap estére aki utazni is tud és tudja hogy mit szeretne!
Sziasztok! Debrecenben sportos, 30-as srác. Ma valaki?