hellyel rendelkezó hetero part párcserére vagy pasit 3as ra keresunk hellyel rendelközet várunk
Sziasztok. Szabolcs megyében keresnék korombéli,és idősebb hölgyeket alkalmi diszkrét szexkapcsolatra.
szep napot ketten egy puncban dologra nyitott párok vannak e itt? Hely kellene utazni tudnek!
Hajdúszoboszlón, vásárnap este puncit kényeztetnék, nyalnak órákig, akár geciset is a férj jelenlétében is!. Enyhe bi is mehet!
Hajdúszoboszlón, vásárnap este puncit kényeztetnék, nyalnak órákig, akár geciset is a férj jelenlétében is! Enyhe bi is mehet!
Sziasztok!
Igaz nem pár vagyok, de holnap, vasárnap este szívesen kényeztetném a hölgyet! Imádok puncit nyalni akár gecivel töltöttet is! Enyhe bi is mehet! (Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 07. 25. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz nem pár vagyok, de holnap, vasárnap este szívesen kényeztetném a hölgyet! Imádok puncit nyalni akár gecivel töltöttet is! Enyhe bi is mehet! (Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 07. 25. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 13:28
Sziasztok! Hajdúszoboszlón nyaralunk párt keresünk ,viberszám előny!!
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek
Hölgyet, párt keresek
Hello!
Campus után afterra intelligens igényes emberek?
Campus után afterra intelligens igényes emberek?
Sziasztok. Tiszafüred és környékén kalandoznék....
Jelentkezem
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 07. 25. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Diszkrét párt keresek,diszkrét kapcsolatra!
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéki hölgy,pár?? Csak privát
Sziasztok! Hajdúszoboszlón nyaralunk párt keresünk ,viberszám előny!!
Estére párt fogadnák!! Akár csak nézném őket de igény esetén kényeztetném a hölgyet a párja előtt vagy vele!!
Sziasztok. Ma este/délutan keresek egy kis izgalmat. Elsősorban párokhoz csatlakoznék, a hölgy kényeztetéséért. Autós, szabadban való kaland se gond. Hely is megoldható, és Debrecenen kívül is megoldható a találka.
Intelligens párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Az adatlapom korrekten van kitöltve!
Helyem van de utazni is tudunk!
Az adatlapom korrekten van kitöltve!
Helyem van de utazni is tudunk!
Ráèrek
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 07. 25. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
valaki hétvégén?