Sziasztok Hölgyek és párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor,ha beszélünk a Hölgyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor,ha beszélünk a Hölgyel!!
Üdv
Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki? Írj privatban!
Szolnokon keresnék lányt / párt közös örömszerzéshez
Ma este debreceni oral kaland?
Péntek este alkalmi biszex kalandot keresek Debrecenben, legyen helyed!
Szia. Nagyon izgatna a dolog. Én Nyíregyen vagyok a hely sajna gond.
(Ez egy válasz vidékipáros1 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 01:11
Sziasztok!
A hölgy örömére keresünk egy pasit szombat vagy vasárnap estére. 28 éves kor alatt, 16cm felett
Szolnokon tudunk fogadni.
A hölgy örömére keresünk egy pasit szombat vagy vasárnap estére. 28 éves kor alatt, 16cm felett
Sziasztok, mikor lenne jó nektek?
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 01:14
Sziasztok parommal keresünk ferfit Nyírbátor és környékéről aki szivesen kiverné a farkat velem együtt mikozben a holgy masztizik nekunk vibratorral. Helyet nem tudunk biztositani igy ezt a jelentkezonek kell megoldja.Vagy a szabadban is megoldhato
Nyíregyháza????
Én szívesen megnéznék párat
Sziasztok! Közel 20 cm vagyok. Ápolt, sportos.
(Ez egy válasz vidékipáros1 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 01:11
Sziasztok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Sziasztok. Hölgy,lány társaságát keresem kellemes idő eltöltéséhez.
50éves màtészalkai hàzaspàr keres gyakorlott férfi masszőrt a feleség részére, Szabolcs megyében
Sziasztok parommal keresünk ferfit Nyírbátor és környékéről aki szivesen kiverné a farkat velem együtt mikozben a holgy masztizik nekunk vibratorral. Helyet nem tudunk biztositani igy ezt a jelentkezonek kell megoldja.Vagy a szabadban is megoldhato
Sziasztok!
Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecenben 22-én este valaki? Írj!
Péntek este alkalmi kalandot keresek Debrecenben, legyen helyed!
Sziasztok
Holgyet vagy part keresek
Oktober vegen lesz egy kis szabad idom Nyiregyhazan.
28 eves jokepu fiatal srac vagyok.
Holgyet vagy part keresek
Oktober vegen lesz egy kis szabad idom Nyiregyhazan.
28 eves jokepu fiatal srac vagyok.
Sziasztok! 25 éves 170 magas 80 kg Kezdő Uni Bi-ként szivesen találkoznék hasonló uni vagy passzív fiúval, akivel mehetne orál oda vissza,én még nem csináltam de lehet kipróbálnám rajtad milyen szopni vagy kiverném neked azis izgat , ha érdekes lehet írj üzit és megbeszélünk mindent !