Sziasztok
Holgyet vagy part keresek
Oktober vegen lesz egy kis szabad idom Nyiregyhazan.
28 eves jokepu fiatal srac vagyok.
Holgyet vagy part keresek
Oktober vegen lesz egy kis szabad idom Nyiregyhazan.
28 eves jokepu fiatal srac vagyok.
Sziasztok! 25 éves 170 magas 80 kg Kezdő Uni Bi-ként szivesen találkoznék hasonló uni vagy passzív fiúval, akivel mehetne orál oda vissza,én még nem csináltam de lehet kipróbálnám rajtad milyen szopni vagy kiverném neked azis izgat , ha érdekes lehet írj üzit és megbeszélünk mindent !
Sziasztok
Mai napra keresünk pasit aki tud is utazni .
Szolnok Megye ( Jászság.)
Mai napra keresünk pasit aki tud is utazni .
Szolnok Megye ( Jászság.)
Nyíregyházán keresek aktív partnert orálra. Teljesen kezdő vagyok
Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
Kizárólag heteró alapon
Sziasztok szép napot kivánok mindenkinek. Elöszőr is tényleg ne haragudjatok,hogy itt teszem fel a kérdést de tudnátok Szolnok megyében olyan éttermet ajánlani ahol elszeparált boxok vannak?Illetve olyan igényes szállást amit pár órára is kiadnak?Előre is köszönöm.
Sziasztok. Szabolcsban keresem aktiv vagy uni barátom.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
sziasztok olyan párral ismerkednek akik szeretik az elojatekként az erotikus masszirozast ! Hely kellene utazni tudnek!
Péntek este alkalmi biszex kalandot keresek Debrecenben, legyen helyed!
Sziasztok. Pénteken nekem jó lenne.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 10. 15. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 12:31
50éves màtészalkai hàzaspàr keres férfi masszőrt péntek vagy szombat esti órákban
Sziasztok. Pénteken nekem jó lenne.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 10. 15. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 12:31
50éves màtészalkai hàzaspàr keres férfi masszőrt péntek vagy szombat esti órákban
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel smile..
csutortoktol van forgalom altalaban ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757544)
2024. 10. 12. szombat 02:45
Gyula (47) vagyok Nyíregyházáról. Orosi úti körforgalmas halastóval szembeni behajtónál bulilevezetős hajnali reggeli tali? - fiúk, párok, leányok - farokverés, egymás kukkolása, ismerkedés. Laza pofázgatás szexes témákban megismerni hasonló vágyakkal rendelkezőket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 02:45
Gyula (47) vagyok Nyíregyházáról. Orosi úti körforgalmas halastóval szembeni behajtónál bulilevezetős hajnali reggeli tali? - fiúk, párok, leányok - farokverés, egymás kukkolása, ismerkedés. Laza pofázgatás szexes témákban megismerni hasonló vágyakkal rendelkezőket.
javasjuk hogy csutortok es utana menj oda.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 04:39
nemreg jottunk onnan! minden is volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 04:39