Sziasztok. Én egy aktív srácot keresek. Full passzív vagyok. Ápolt és diszkrét. Hétvégén lesz helyem/, szombaton/ írjatok
Lányt keresünk hármasra a közelünkből. Fogadni tudunk.
Puszik: Manna
Puszik: Manna
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok. Szívesen megismernélek benneteket.
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 05. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szívesen megismernélek benneteket.
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 05. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Péntek késő délutántól vasárnap délig nyiregyen leszek, izgis autós kalandokhoz kemény bikákat várok akik alázva szétbasznak!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma egy jó szex?
Sziasztok. Van valaki Nyíradony környékén most?
Hali. Szabolcsi hölgy mai talira van itt vhol?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Sziasztok,
Esetleg van itt olyan szolnoki hölgy vagy pár akit lehet kukkolni, esetleg Ők kukkolnának egy masztizó férfit?
Én 49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Esetleg van itt olyan szolnoki hölgy vagy pár akit lehet kukkolni, esetleg Ők kukkolnának egy masztizó férfit?
Én 49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok biszex párt keresek szabolcsból közös èlmènyekhez diszkrèten.
Találtál valakit?
(Ez egy válasz GABESZ333 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 17:58
Valaki az Orosi körforgalomnál hölgy pár? Most vagy egy 20 perc múlva?
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Sziasztok
Zsolesz vagyok érdekel a szex társasjáték, szerepjáték. szabolcs, hajdúsági, borsodi párt keresek, utazok, helyem is van
Zsolesz vagyok érdekel a szex társasjáték, szerepjáték. szabolcs, hajdúsági, borsodi párt keresek, utazok, helyem is van
Hölgyek, a Vekerin egy cumi?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.