Bi házaspárt keresek, 36 éves, ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Üdv! Szolnoki vagyok, 53 éves! Ismerkedhetünk!
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szabolcsban keresném aktiv vagy uni barátomatvagy heteró nős kiváncsi pasit ki cumiztatna.
Túlsúlyos, szőrös pasit szopnék korhatár nélkül. Meg is dughatsz.
J-N-SZ-megyéből keresünk újra. Pár vagyunk, kezdők!
Valaki az Orosi körforgalomnál hölgy pár? Most vagy egy 20 perc múlva?
Mi majd jövőhet hétvégén megyünk
(Ez egy válasz GABESZ333 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 14:57
Oosi körforgalomnál lévő úton van valaki vagy lesz olyan 5-6 óra körül?
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka, környéki hölgy ma délutánra?
Irj privit
Irj privit
Oosi körforgalomnál lévő úton van valaki vagy lesz olyan 5-6 óra körül?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Holnap délelőtt Debrecenbe leszek, kivel lehet találkozni a Teva erdőbe?? Hölgyek, párok, házaspárok stb.
Üzenetet privátba kérném, viber vagy whatsapp elérhetőséget kérnék.
Üzenetet privátba kérném, viber vagy whatsapp elérhetőséget kérnék.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk!
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk!
Sziasztok
Írtam privátban. (Ez egy válasz anytu25 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban. (Ez egy válasz anytu25 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 13:17
Sziasztok. Hellyel rendelkező ápolt normál testalkatú férfiak jelentkezését várjuk a hölgy örömére Nyíregyháza és vonzáskörzetéből
Sziasztok holnap nap közben esetleg?
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 05. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj itt üzenetet!
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok!
Debrecenben tanuló,dolgozó sportos igényes srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz a hölgy örömére.
Szép napot!
Debrecenben tanuló,dolgozó sportos igényes srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz a hölgy örömére.
Szép napot!
Sziasztok!
Hétfőn (10.07) Debrecenben töltöm az estét, helyem lesz. Szívesen látnék jó fej társaságot Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, férfi pár, vagy kivételes esetben egyedülálló pasi (ebben az esetben azért toppon kell lenni ). Igényes, diszkrét, intelligens emberek társaságát keresem, az sem baj ha van humorotok. Nagy túlsúllyal rendelkező emberek es a sok szőrzettel megáldottak engem nem vonzanak. Én 32 éves, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, nyitott es odaadó férfi vagyok. Nálam lényeg a kommunikáció, az összhang es hogy mindenki jól érezze magát. Semmi sem kötelező es szinte bármi lehetséges, minden csak megbeszélés kérdése. Írjatok bátran.
Hétfőn (10.07) Debrecenben töltöm az estét, helyem lesz. Szívesen látnék jó fej társaságot Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, férfi pár, vagy kivételes esetben egyedülálló pasi (ebben az esetben azért toppon kell lenni ). Igényes, diszkrét, intelligens emberek társaságát keresem, az sem baj ha van humorotok. Nagy túlsúllyal rendelkező emberek es a sok szőrzettel megáldottak engem nem vonzanak. Én 32 éves, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, nyitott es odaadó férfi vagyok. Nálam lényeg a kommunikáció, az összhang es hogy mindenki jól érezze magát. Semmi sem kötelező es szinte bármi lehetséges, minden csak megbeszélés kérdése. Írjatok bátran.
Upsz. Tegnap este folyamán nagyon nagy hibát vétettem. Baráti házaspárnál italozgatás közbe,random bedobtam egy négyes ajánlatot. Na ezt most hogyan hozzam rendbe.