Ma este lenne nyíregyházi aktív férfi? Hely van.
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok!
Párokhoz , lányokhoz csatlakoznék.
Párokhoz , lányokhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (+70km). Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok adatlapomon megjelölt címre. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (+70km). Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok adatlapomon megjelölt címre. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Privát üzenetet írj!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok vasárnap egyedül leszek nejem elutazik ki látogatna meg hölgyek párok minden érdekel
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok, igényes pár hazibaratja lennék hosszabb távon.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Szia ha telt molett nőnek érzed magad irj rám Szabolcs és környéke! Titkos kapcsolat
Sziasztok!Olyan párt keresek mai nap a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szop a párja egy méretes farkat.Textiles termál fürdőzéssel,kajálással egybe kötve Poroszlón.
Sziasztok!
Ma pár aki ráér szabolcs hajdú megye?
hely ok zs
Ma pár aki ráér szabolcs hajdú megye?
hely ok zs
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Debrecen és környéke valaki ma most ?
Női tagot keresünk hármasra ma este debrecenben , bi nő és pasi mellé , hely van
Sziasztok! Debrecen és környékén szeretnék ismerkedni párokkal. Független értelmiségi férfi vagyok. Saját lakással rendelkezem, így nem okoz gondot a találka hely. Autóval rendelkezem, mobil vagyok a találkozáshoz!
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Sziasztok! Estére párt fogadnék de menni is tudok! Diszkrét, igényes ffi!!
Sziasztok! Szombaton (04.23) Bogácson leszünk,bulizunk. Párral szívesen ismerkedünk! Csak párral! Egyedülálló pasit, semmilyen formában nem keresünk! Írjatok,privát üzit(ne ide)! További szép napot mindenkinek! N&K
Igényes bi pasi ismerkedne.
.
.