hétvégére keresünk hellyel rendekezö hetero férfit vagy párt esetleg buliba csatlakoznánk
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok és férfiak személyében. Hosszú távú kapcsolatra törekszünk, így előny ha a közelünkben van a lakóhelyed.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok és férfiak személyében. Hosszú távú kapcsolatra törekszünk, így előny ha a közelünkben van a lakóhelyed.
Ma este szopatnék debrecenbe. Hely szükséges.
Ma este dugni szerető aktív pasi Nyíregyházáról? Akár kezdő vagy kiváncsi hetero is érdekel!
Ma éjszakára szállást keresek Tiszafüreden bi. nöirucis pasi vagyok
Ez elgondolkodtató,én azt hittem mindenki más sikeres rajtam kívül pláne ha nő vagy pár a másik fél.Én is rengeteg levelet kiküldtem a hozzám közeliekhez a nagyon távoliakról nem tudok nyilatkozni de xy kilométeres körzetben itt meg más oldalon is írtam már párokra vagy egyedülálló nőre de nagyon ritkán kapni választ vagy megy a kamuzás,nagy ritkán hitegetés de inkább a nem válaszolás.Pedig normális ember vagyok és nem kamus,de úgy néz ki a mai világban ez nem nyerő hanem rossz tulajdonság.A szomorú aki nagyon akarja annak nem jön össze semmi :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4565742)
2022. 04. 19. kedd 19:28
Sziasztok. Ma kB 8-10 hapsira rairtunk. Szerintetek mennyi válaszolt???Röhej ez az egész.
Sziasztok! Debrecen és környékén szeretnék ismerkedni párokkal. Független értelmiségi férfi vagyok. Saját lakással rendelkezem, így nem okoz gondot a találka hely. Autóval rendelkezem, mobil vagyok a találkozáshoz!
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Uni bi keres hasonlót,vagy aktívat Nyháza környékén! Priviben keress! Többesnek is tudnék örülni!
Légyszi fogalmazz pontosan, hogy kivel van bajod!
Csinos Nyiregyházi párt keresem , intelligencia fontos. Magas igényes sportos pasi vagyok. Foto van ill videohivas is ok.
Nyíregyházán kedves diszkrét párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Ma vagy holnap Fancsika kiátonal leszek keresések párokat lányokat. Üdv nagy farkú pasi
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot kortól és nemtől függetlenül. Van akit érdekel ez a fajta szabadság Miskolc környékén?
Sziasztok. Valaki talizna velem fancsika tónál vagy a vekeri tonál? Üzibe írj ha benne vagy. 32 éves bi pasi
Sziasztok!
Holnapi napra, esetleg péntek délelőttre keresem normális hölgy/pár társaságát Debrecenben.
Holnapi napra, esetleg péntek délelőttre keresem normális hölgy/pár társaságát Debrecenben.
Írtam nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4302792)
2022. 04. 20. szerda 09:55
Nem mintha ti válaszoltatok volna!
Sziasztok. Holnap,21 csütörtök párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,Szolnok+100 km. Priv.üzenetet kérlek. Köszönöm.
Sziasztok!
Ismerkednék hölgyekkel és párokkal 50 feletti korosztályból csakis hetero alapon. Szívesen vállalok fotózást is.
Nyíregyháza Debrecen és környéke.
Ismerkednék hölgyekkel és párokkal 50 feletti korosztályból csakis hetero alapon. Szívesen vállalok fotózást is.
Nyíregyháza Debrecen és környéke.
Sziasztok!
Holnap (04.21) valakinek lenne kedve Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken kozos hokihoz vagy esetleg enyhe bi alapon pár lenne? Napközben
Holnap (04.21) valakinek lenne kedve Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken kozos hokihoz vagy esetleg enyhe bi alapon pár lenne? Napközben
Sziasztoka valaki Szolnokon Martfű tiszakécske?