Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Csupasz méretes pasit szopnék - én is pasi 44 éves
szabolcs megye - hely van - diszkréció adott elvárt
szabolcs megye - hely van - diszkréció adott elvárt
Szia keresem partnerem titkos viszonyra Szabolcs környékéről ha telt molett hölgy vagy irj nyugodtan.
Eger Tiszafüred és környéke közös masztizáshoz keresek hölgyet párt esetleg fiatalabb borotvált vékony pasit
Szép napot Mindenkinek! Napközben, vagy este, éjjel...Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, autós N/F PÁR-t keresnék Szolnokon vagy akár, ha csak Szolnok környékét épp útbaejtitek... Olyan Párt keresnék, ahol megengednék, hogy a) kényeztessem a Hölgyet a Párja előtt, bármilyen, Általatok preferált módon/feltétellel b) alaposan "meglocsolhassam" a Hölgyet, Húsvét alkalmából c) akár csak végignézhetlek Titeket szex közben! Ápolt, intelligens, igényes, magas, erős testalkatú, jóképű, jó méretű Férfiként..
Adatlapom szerint keresgélek, Heves megyében és környékén.
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,dugom autóban vagy kint a természetben.
Csinos pár vagytok ? Szivesen végignéznéd ha egy potens jófarkú pasi megdugja teleélvezi a hölgytagotok?
Nyiregyháza
Hely ok.
Nyiregyháza
Hely ok.
Sziasztok.Bi férfi tagu párral ismerkednék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Ma Debrecen Vekerinél térdelnék irj ha jössz.
Vasárnap délelőttre keresnék nagy és vastagfarkú pasit aki keményen megszopatna
Nyíregyháza
.
Nyíregyháza
.
Vasárnap délelőttre keresnék nagy és vastagfarkú pasit aki keményen megszopatna
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok. Itthon vagyok pár napra, nőkkel vagy párokkal találkoznék. Helyem nincs de utazni tudok.
Sziasztok. Itthon vagyok pár napra, nőkkel vagy párokkal találkoznék. Helyem nincs de utazni tudok.
Hello! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Tüzes08 üzenetére (2022. 04. 16. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi is szívesen ismerkednénk párokkal, akár mai nap is, vagy esetleg holnap kellemes időtöltéshez további szép napot
S&K (Ez egy válasz Debreceniheterofittpár üzenetére (2022. 04. 16. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
S&K (Ez egy válasz Debreceniheterofittpár üzenetére (2022. 04. 16. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 11:34
Ma este szivesen találkoznánk igényes hozzánk hasonló párral vgy locsolkodó nagyfiúval.
Nyíregyházán keresem partnerem
Debrecen Vekeri most térdelnék irj ha jössz
Sziasztok!
A jövőhétre egy hölgyet keresek hasznos idő töltésre.
A jövőhétre egy hölgyet keresek hasznos idő töltésre.