Ma este szivesen találkoznánk igényes hozzánk hasonló párral vgy locsolkodó nagyfiúval.
Hölgy van?
Debrecenben férfias pasival masztiznék illetve szopnám kényeztetném
Borotvált macit keresek közös masztira szopásra. Debrecenben. Hely van. A többit megbeszéljük. Én bi fiú vagyok.
Sziasztok! Szolnok környékén szívesen masszíroznék hölgyet, párok hölgy tagját. Helyem van, de utazni is tudok. Privátban várom a megkeresést aki komolyan gondolja.
Sziasztok!Hajdú-Bihar Mindkét részről biszexuális párt, hölgyet,pasit keresek érzéki szexre,masszírozásra!
Ma valaki?
Sziasztok!Hajdú-Bihar Mindkét részről biszexuális párt, hölgyet,pasit keresek érzéki szexre,masszírozásra!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,lovagoltatom méretes farkamon,autóban vagy kint a természetben.
Vasárnap délelőttre keresnék nagy és vastagfarkú pasit aki keményen megszopatna
Nyíregyháza.
Nyíregyháza.
Ma Debrecen 9-kor vekerin térdelnék irj ha jössz.
Hajdúszoboszlói hölgyet keresnék ,kényeztetnék hosszú távú kapcsolat a cél.
Szombat estére keresunk egy jokepu intelligens fiút!30-35!part hpart ahol a noi bi elfogadott de nem kötelező!
Sziasztok, szombat estére keresünk pasit a hölgy tagunk örömére. Aki holnap este nem ér rá ne is írjon. Csak tali van, nincs levelezgetés
Gáláns férfi keres
Hello valaki szabolcsbol aki szopni akar?
Sziasztok! Debreceni hölgyet keresek!
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Nyiregyhazan aktuv bi pasit/kivancsi heterot szopnek.
Bdsm is sub vagyok.
.
Bdsm is sub vagyok.
.