Hölgyek,Párok társaságát keresem!
Tapasztalt,kitartó,odaadó 35éves Pasi!
Üzenet módosítása
Tapasztalt,kitartó,odaadó 35éves Pasi!
Üzenet módosítása
Péntek este ha szimpatikusak lennénk bennünket fogadni tudó srácot keresünk. Enyhe bisex hajlam előny. Csak olyanok üzeneteit várjuk akinek az időpont vagyis péntek este megfelel. Légy nyitott új dolgokra,jófej, kedves, intelligens.
Yoni masszázs-al Hölgyeket kényeztetnék!
Pasik ha meglepnétek párotokat,jelezzétek bátran!
Hatvan és környéke!
Pasik ha meglepnétek párotokat,jelezzétek bátran!
Hatvan és környéke!
Szerdán vagy csütörtökön masszázsra megyek Debrecenben. Bi ffi eljönne? Kettes esetleg hármas .... Ha felkeltette az érdeklődésed, üzenj.
Sziasztok. A valaki napközbeni Szolnokon?
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Csak aki tényleg akar is talizni!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
2 bi pasi keres.
Ma napközben meglátogatnék igényes párt, hölgyet
Csütörtök délelőtt párhoz csatlakoznék, Szolnok.
Ma vkinenek nem e lenne kedve leszopni?
Nyíregyházi 40es pasi ismerkedne.
Nők, párok valaki ?
Nők, párok valaki ?
Nyíregyházán kedves párokat keresek diszkréten.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Május 6 -7 én Debrecenben leszünk. Keresünk kettő 30-as pasit cuckold szexre. Részletek és elérhetőség az adatlapunkon!
Debrecenbe keresek női tagot hármasra akár ma este is
Sziasztok holnap nappal szivesen taliznék Debrecenben helyem van ápolt macis alkatú bi srác vagyok! Kamusok kiemelkednek !
A keleti részről keresek párt vagy bi aktív pasit.
Ibrány térségében autós talira keresek autós bi.havert közös faszveréshez stb. Érettebb korosztályból.
Kisvárda hölgy párt keresek! Helyem van!
Nyiregyhazi pár házibarátja lennék
Potens igényes pasi vagyok
.
Potens igényes pasi vagyok
.
Sziasztok!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!