35 éves vékony testalkatú pasi vagyok párokkal ismerkedem Olyan partnereket keresek akiknek szex egyfajta művészet szeretik az élet apró örömeit megélni
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, férfiakat hosszú távra.
Bocsánat hétfőn re gondoltam !
(Ez egy válasz bifiu1102 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 06:25
Sziasztok holnap kedden taliznék Debrecenben helyem van ápolt macis alkatú bi srác vagyok!
Sziasztok holnap kedden taliznék Debrecenben helyem van ápolt macis alkatú bi srác vagyok!
nyitott bi párokat keresünk mi bi pasipár vagyunk Szolnokon van helyünk
Szetném egy hölgy teleélvezett punciják kinyalni! Vagy dugás közben kényeztetni! De a pasid farkát is verhetjük együtt!
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni srác?
Sziasztok ! Pàrral ismerkednék .
Szabolcsi hölgyet keresek !!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Párt vagy bi aktiv pasit keresem!
Igényes magas pasi vagyok
Nyiregyháza
Igényes magas pasi vagyok
Nyiregyháza
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Intelligens férfit keresunk csinos felesegem számára!30-35!esetleg hparokat es parokat!noi bi elfogadott de nem feltétel!ápoltság es dixkrecio elvárt es adott!nos férfiak ne is írjanak!pocak bajusz kizáró ok!szabolcs megye előny!
Ja úgy mint múltkor?jól el tüntettek !
(Ez egy válasz romapar88 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Romapár keres pasit Csak Szolnok megye
Romapár keres pasit Csak Szolnok megye
Hölgyet keresek ma estére hely van
fehérgyarmatról valaki?
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
175/75/36 sportos testalkatú srác vagyok.
Nyíregyháza-Kisvárda
Ma este szívesen csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére.
175/75/36 sportos testalkatú srác vagyok.
Nyíregyháza-Kisvárda
Hölgyet keresek ma estére Debrecenben, hely van