Sziasztok!
Csajos játékokhoz hölgy/lány partnert keresek Debrecenben.
Lehetsz kezdő is
Csajos játékokhoz hölgy/lány partnert keresek Debrecenben.
Lehetsz kezdő is
Sziasztok! Zoli vagyok 28 éves Békés megyéből! Olyan 25-65 közötti hölgyet keresek, keresnék, aki nem riad vissza, sőt élvezi a szerepjátékokat. Csak a képzelet szabhat határt. Tanár diák, szerelő és házi asszony viszony, stb. Alkat nem számít! Légy bevállalós, szeresd a sexet, lehetsz perverz is. Szeresd a sexy fehérneműket, a segéd sex-eszközöket. Bármire nyitott vagyok. Előszőr kis beszélgetésre gondoltam itt az oldalon, majd képcserés e-mailezés, aztán viberen folytatás ha szimpátia megvan. És utána lehet tali. Minden megbeszélés kérdése. Nem vagyok anyagias, ne is kérj tőlem pénzt, a nélkül szerezzünk egymásnak örömöt smile Ha magadra ismersz, és benne vagy egy kis huncutkodásban, keress bizalommal! smile Puszi Zoli UI.: Pasikat nem keresek, sem párokat! Ezt tartsátok légyszíves figyelemben, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen. Köszönöm!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele kozosen is! hely kellene utazni tudok!
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Hölgyet kényeztetnék nyiregyen
Sziasztok! Mai nap szívesen kényeztetnék hölgyeket. Szeretek nyalni!
Holnap Debrecenbe leszek osszefutnek egy kedves párral esetleg kíváncsi hetero sráccal.
Sziasztok! Párokat, nőket keresek rendszeres szexre! Elég nagy intimem van, ennek tudatában írjatok!
Sziasztok!! Párt fogadnék…. de utazni is utazok….. akár csak nézném de igény és szimpi esetén bármi!! Diszkrét, igényes nem független ffi!!
Debrecenben 39 éves srác keres párt, srácot akikkel fiús dolgokat ki lehetne próbálni. Elöny ha kezdők vagytok/ vagy!
Szia! Ma Debrecen (Tóci) környékén titkon megleshetsz az autómban. Privátban megírom hogy pontosan hol.
Lányok?
Sziasztok. Ki szokott debrecenél a vekeri tonal vagy fancsikán kalandozni???
Sziasztok! Holnapi nap (csütörtök) során napközben Debrecenben valaki egy kis kaland? Hely szükséges!!
Sziasztok! Debrecenből keresek fiatal, vékony srácot közös hokira és orálra! Én 38 vagyok és kezdő!
Jóképű fiú jelentkezhet, ma vagy holnap Hajdúszoboszlón...
Berettyóújfaluban valaki egy gyors maszti?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Email :szexyboy23@gmail.hu
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! 03.18-19.-ére (péntek -szombat)estére keresünk programot! Pár személyében! Csak párt!!!! Utazás, szállásfoglalás nem akadály! Amit keresünk! Iszogatás,lazulás,lányos játékok, párcserével !