Bi férfi tagu párt keredek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat is.Dildók,ökölszex,tágítós játékok stb.Tapasztalat és fantázia van.
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Intelligens jokepu ffit keresunk csinos -féleség számára!30-35!esteleg hparokat parokat!noi bi elfogadott de nem kötelező!
sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Ma napközben 10-14 között időintervallumban fogadni tudó pasit keresünk Debrecenben a szexcentrikus hölgy tag örömére! Írj privátban elérhetőséget ha komolyan gondolod! Máskor ráérő, hely nélküli pasik NE is írjanak!
Sziasztok!
Holnap,március 15-én, délelőtt 9 óra után,debreceni pár,házaspár,akik férfit keresnének?Kulturált,intelligens,ápolt,ötvenes férfi vagyok.
Privátban egyeztessünk.
Köszönöm szépen!
Szép estét kívánok mindenkinek!
Holnap,március 15-én, délelőtt 9 óra után,debreceni pár,házaspár,akik férfit keresnének?Kulturált,intelligens,ápolt,ötvenes férfi vagyok.
Privátban egyeztessünk.
Köszönöm szépen!
Kimaradt:
Debrecenben!
Debrecenben!
Sziasztok!
Holnap,március 15-én, délelőtt 9 óra után pár,házaspár,akik férfit keresnének.Kulturált,intelligens,ápolt,ötvenes férfi vagyok.
Privátban egyeztessünk.
Köszönöm szépen!
Holnap,március 15-én, délelőtt 9 óra után pár,házaspár,akik férfit keresnének.Kulturált,intelligens,ápolt,ötvenes férfi vagyok.
Privátban egyeztessünk.
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Este párhoz felugranék a nő örömére. Akár csak puncit nyalni is vagy nőzőnek.
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok ! Romapár mára keres pasit! Szolnok megye hely nincs
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Nyiregyen aktiv pasi oralra?
.
.
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.
Lányként párhoz csatlakoznék, bi ok, párom PASSZÍV jelenlétével. Videozás arc nélkül. Csakis igényes párhoz.
Hetfo delelott igényes , nő , pár ?
.
.
sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná irjon elérhetoséget privibe! Utazni tudok tav nem gond csak legyen helyetek!
Szerdán és csütörtökön Hajdúszoboszlón leszünk. BI fiúval taliznánk...