Ezt az embert kerüljétek!!!!!!!
Ezt írta, aztán tiltott:" Epp ezért csinalom hogy az ilyeneket bosszantsam mint amilyen te vagy!! Amugy meg semmi közöd hozza ugyan olyan jogom van itt hirdetni nekem is s ugy ahogy en akarom szabályba nem utkozik ugyhogy maradj meg magadnak s olvasgasd a tenyeredet s ne az en hozza szolasaimat!! Na huzzal mint a vadlibak!!" Ki kell szűrni az ilyen embereket!!!! Valószínű, hogy p.át akkor látott, amikor a nagymamáját a disznó fellökte...... (Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt írta, aztán tiltott:" Epp ezért csinalom hogy az ilyeneket bosszantsam mint amilyen te vagy!! Amugy meg semmi közöd hozza ugyan olyan jogom van itt hirdetni nekem is s ugy ahogy en akarom szabályba nem utkozik ugyhogy maradj meg magadnak s olvasgasd a tenyeredet s ne az en hozza szolasaimat!! Na huzzal mint a vadlibak!!" Ki kell szűrni az ilyen embereket!!!! Valószínű, hogy p.át akkor látott, amikor a nagymamáját a disznó fellökte...... (Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 12:24
sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatná ha megdugjak a nejét? enyhe bi belefer hely kellene utazni tudok
Sziasztok!Hajdúszoboszló gyógyfürdőben szivesen ismerkednék hölgyekkel párokkal!
Most délután!
Sötétkék hosszú úszó nadrág,bal csuklón fényes karkötö!
Most délután!
Sötétkék hosszú úszó nadrág,bal csuklón fényes karkötö!
sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatná ha megdugjak a nejét? enyhe bi belefer hely kellene utazni tudok
Sziasztok! Nyíregyházi párral ismerkednék 3-as kalandozásokra!
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi?
Párt fogadnánk, akár ma este is!
Párhoh csatlakoznék a BISZEX IS MEHET Debrecen és környéke
Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Délután vagy este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660571)
VIP
2022. 02. 12. szombat 06:58
Ma délután kit lehet lecumizni Nyíregyházán?
Ápolt férfiként ismerkednék BISZEX alapon
Pár esetleg aki este ráér
Lemaradt:
Elfeljtetted azt, hogy szex után, csak ajándékilag, ingyé' nekiadjanak pl. egy autót. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Elfeljtetted azt, hogy szex után, csak ajándékilag, ingyé' nekiadjanak pl. egy autót. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4132002)
2022. 02. 12. szombat 08:01
Szia! Enyhe és benyje, meg irgum és burgum, no meg szedtevedteteremtette.
Nagyméretű 20cm feletti , igényes pasit keresünk Cuckoldra! Debrecenbe!
irjatok privire
(Ez egy válasz Naturpár üzenetére (2022. 02. 12. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy farkú pasit keresünk!
20/6. Max 35 éves korig.
20/6. Max 35 éves korig.
Szabolcsi, hajdúsági pár ma? hely ok privire
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.
Sziasztok! Békés megye és környékéről párt keresünk párcserés kényeztetésre a mai napra!! Fogadni tudunk! Ffi bi kizárt! Értelmes, humoros párokat keresünk! Privát üzenetet várunk! Szóló pasi nem kell!!!
Szia! Enyhe és benyje, meg irgum és burgum, no meg szedtevedteteremtette.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4648772)
2022. 02. 10. csütörtök 19:10
Teljesen egyetértek minden szavaddal!
Ugyan itt: keresek egy párt ahol a hölgy engem kényeztetne. Utazni természetesen nem tudok, helyem nincs, viszont amit elvárok az vacsora, reggeli és az aktus végén anyagilag is támogasson. Ja és majd nem elfelejtettem hogy sok képet küldjön magáról...
Ugyan itt: keresek egy párt ahol a hölgy engem kényeztetne. Utazni természetesen nem tudok, helyem nincs, viszont amit elvárok az vacsora, reggeli és az aktus végén anyagilag is támogasson. Ja és majd nem elfelejtettem hogy sok képet küldjön magáról...
Nyíregyházán, spontán házibarát lennék....