sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok esetleg enyhe bi is bel
Sziasztok. Holnap Debrecenben Vikinek lenne kedve autós kalandhoz.?
Sziasztok!Ma estére keresek normális nőt,pasit,párt érzéki szexre...!Kényeztető olajos masszírozás tőlem...amolyan feszültségoldás,ismerkedés aztán.....!!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Persze, pèldául engem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660571)
VIP
2022. 02. 10. csütörtök 19:51
Nyíregyházi pasi lenne akit ma este le lehet szopni?
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!
Helló!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!Pestmegye!
Párt, nőt keresem
Sziasztok Szabolcsi hajdúsági pár ma este ki ráér?
Sziasztok! Uni pasi Nyiregyen?
Nyíregyházi pasi lenne akit ma este le lehet szopni?
Akinek inge nyugodtan vegye magára
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4648772)
2022. 02. 10. csütörtök 19:10
Teljesen egyetértek minden szavaddal!
Ugyan itt: keresek egy párt ahol a hölgy engem kényeztetne. Utazni természetesen nem tudok, helyem nincs, viszont amit elvárok az vacsora, reggeli és az aktus végén anyagilag is támogasson. Ja és majd nem elfelejtettem hogy sok képet küldjön magáról...
Ugyan itt: keresek egy párt ahol a hölgy engem kényeztetne. Utazni természetesen nem tudok, helyem nincs, viszont amit elvárok az vacsora, reggeli és az aktus végén anyagilag is támogasson. Ja és majd nem elfelejtettem hogy sok képet küldjön magáról...
Teljesen egyetértek minden szavaddal!
Ugyan itt: keresek egy párt ahol a hölgy engem kényeztetne. Utazni természetesen nem tudok, helyem nincs, viszont amit elvárok az vacsora, reggeli és az aktus végén anyagilag is támogasson. Ja és majd nem elfelejtettem hogy sok képet küldjön magáról... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan itt: keresek egy párt ahol a hölgy engem kényeztetne. Utazni természetesen nem tudok, helyem nincs, viszont amit elvárok az vacsora, reggeli és az aktus végén anyagilag is támogasson. Ja és majd nem elfelejtettem hogy sok képet küldjön magáról... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4132002)
2022. 02. 10. csütörtök 18:18
Sziasztok!
Hááát, nem is tudom. Akinek annyira telik a kreativitásból, hogy naponta kb. 100 alkalommal
bemásolja ugyanazt az öt mondatot, akkor milyen lehet a szexben??
Ugyanennyi "energiát" fektet az erotikába is??
Nem ismerem az illetőt, s nem is szándékozom megbántani, csak valóban már már "idegesítő" naponta tucat alkalommal, sok sok fórumban ugyanazt olvasni.
S azért vannak még egy páran, akik hasonlóképpen írnak mindenhova, s ugyanazt, napjában többször.
Hát na! Ennyire futja "lelkemnek"!
Hááát, nem is tudom. Akinek annyira telik a kreativitásból, hogy naponta kb. 100 alkalommal
Nem ismerem az illetőt, s nem is szándékozom megbántani, csak valóban már már "idegesítő" naponta tucat alkalommal, sok sok fórumban ugyanazt olvasni.
S azért vannak még egy páran, akik hasonlóképpen írnak mindenhova, s ugyanazt, napjában többször.
Sziasztok!
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatna ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok esetleg enyhe bi is bele fer!
Sziasztok. Tiszafüreden keresünk ma este nőt, pár, tvagy átlagnál nagyobb méretű férfit aki eltöltene pár órát velünk.
mind össze 570 alkalommal írta ki szinte majdnem ugyanazt.
(De ki számolja?!.... ) (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(De ki számolja?!.... ) (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 04:55
Találjátok már ki másik szöveget... Látjátok hogy erre nem ugrik senki. Mi meg már nagyon unalmasnak tartjuk...
Ma este Debrecenbe hölgy vagy pár aki szóló pasit keres?
Sziasztok! Szombaton Mezőtúr környékén ismerkednék párral az adatlapom szerint!
Szolnok környékén biszex partnert keresek