sziasztok
párt házaspárt keresek 3 -asra . privire
párt házaspárt keresek 3 -asra . privire
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Berettyóújfaluban jövő héten csütörtökön egy szex valaki? Feleség+Te, én csak néző leszek.
Valóban valos par binocike!csak valogatos es nem mindenkivel minden aron!és igaza is van!az mar szerintem mind egy hogy mennyi nick neven volt fent!de nem akarok mellette korteskedni mindenki gondolja úgy ahogy szeretne
(Ez egy válasz fecoka10 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 15:43
Teljes mértékben egyet értek. Akár hányszor más néven regisztrál, mindig tele van vele az összes fórum. Keressükazigazit pedig nem kamus pár. Köztünk volt levél váltás, és kulturáltan válaszoltak. Sajnos nem volt meg a vonzalom. Meg értettem, és ismét kulturáltan el köszöntünk egymástól. De szerintem itt már mindenki unja a binőci, biszexfeleség, meg sorolhatnám a regedet. Mindig veled van tele a fórum. Kiben van a hiba?....
Fiatal párként keresünk párt, vagy pasit 35 éves korig!
Sziasztok! Mivel lehetetlennek tűnik, mégegyszer megpróbálom! Közös hokira, orálra keresek fiatal, vékony pasit, teljesen kezdőként! 39 vagyok!
Teljes mértékben egyet értek. Akár hányszor más néven regisztrál, mindig tele van vele az összes fórum. Keressükazigazit pedig nem kamus pár. Köztünk volt levél váltás, és kulturáltan válaszoltak. Sajnos nem volt meg a vonzalom. Meg értettem, és ismét kulturáltan el köszöntünk egymástól. De szerintem itt már mindenki unja a binőci, biszexfeleség, meg sorolhatnám a regedet. Mindig veled van tele a fórum. Kiben van a hiba?....
Sziasztok.Bi férfi tagu párhoz csatlakoznék.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei párral, hölggyel ismerkednék minden jóra.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok
Ma estére, lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Ma estére, lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Sziasztok. Idősebb ötven hatvan év körüli pasit keresünk hétvége éjelre hölgy tagunk kényeztetésére
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudok
Tiszafüreden holnap van helyem ha valaki meglátogatna írjon én 50éves nős borotvált pasi vagyok
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Sziasztok!
Péntek este Nyìregyhàza-Kisvàrda vonalon pàrhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Péntek este Nyìregyhàza-Kisvàrda vonalon pàrhoz csatlakoznék hölgy örömére.
22-én vagy 23-án /megbeszélés kérdése/ Szoboszlón leszünk. Szívesen találkoznék a gyógyfürdőben bi vagy meleg ffival.
Szia!
Nagyon sajnálom ,hogy csak pasi nem érdekel téged nagyon szép gondolatokat írtál le ,ha esetleg mégis számításba jöhetne nálad/nálatok szívesen ismerkednék .Én hajlandó vagyok tenni azért ,hogy minden jól alakuljon!
Szia!
Nagyon sajnálom ,hogy csak pasi nem érdekel téged nagyon szép gondolatokat írtál le ,ha esetleg mégis számításba jöhetne nálad/nálatok szívesen ismerkednék .Én hajlandó vagyok tenni azért ,hogy minden jól alakuljon!
Szia!