Sziasztok !
Debrecen környéki lányok / párok esetleg?
Debrecen környéki lányok / párok esetleg?
Sziasztok. Most egy jó szexpartiba benne lennék. Van helyem is.
Sziasztok! Hajdú-Biharból keresek párt akikhez csatlakozhatnék akár cuckold játékokra is. Én 40es jó humorú, ápolt, diszkrét ffi vagyok sportos alkattal.
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei párral, hölggyel ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Feloldanátok?
(Ez egy válasz barbizoli28 üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 23:04
Sziasztok. Idősebb ötven hatvan év körüli pasit keresünk hétvége éjelre hölgy tagunk kényeztetésére.
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit elötte izgatná ha egy masik pasi megdugná a nejét? Hely kellene utazni tudok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Debrecenben kit szophatnek le szerdan napkozben? Helyed legyen idosebb pasik elonyben
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok!
Ebes-Hajdúszoboszló-Debrecen közelében csatlakoznék párhoz/lànyhoz/passziv sràchoz.
Ebes-Hajdúszoboszló-Debrecen közelében csatlakoznék párhoz/lànyhoz/passziv sràchoz.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Sziasztok! Szívesen mennék... Ha megfelelek.
(Ez egy válasz barbizoli28 üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 23:04
Sziasztok. Idősebb ötven hatvan év körüli pasit keresünk hétvége éjelre hölgy tagunk kényeztetésére.
Sziasztok 38 éves srác barátkozna, beszélgetne bi iránt érdeklödő debreceni pasikkal
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki akik tényleg találkoznának?? 34 éves nyiregyi srác vagyok..
Sziasztok ma Martfűn valaki közös szaunázás?
Héten keresek autóskalandot, kukkolást Debrecen környékén. Inteligens kulturált pasi
párt keresnék akik élvezik szerelmi játékukban gyönyörködnek.Gyöngyös-Hatvan-Szolnok környékén
Bi sex hölgyet keresek!!!