Sziasztok!
Cuckold szexre is fogékony hàzaspàrt keresünk..
Kis tapasztalatunk már van a többesben!Utazni és fogadni is tudunk..
Privàt üzenetben jelentkezzetek! Köszi!
Cuckold szexre is fogékony hàzaspàrt keresünk..
Kis tapasztalatunk már van a többesben!Utazni és fogadni is tudunk..
Privàt üzenetben jelentkezzetek! Köszi!
Sziasztok. 22 éves macis srac vagyok Nagyhegyesről. Ma estére keresem perverz,bevallalos macikedvelo partneremet. Irj ha erdekel a dolog.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Sziasztok Szolnok vagy környékén keresek olyan lány nőt aki pasit keres. Adatlapom van viberem van. Varom az üzeneteket .
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+ 50+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
írtam nektek válaszra sem méltattatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 14. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655685)
VIP
2022. 01. 14. péntek 17:45
Holnapi, szombat esti thermál fürdőzés, + utána való finomságokra keresünk sportos pasit
Hely van.
Hely van.
Fistinget kedvelő hölgyet keresek.
Sziasztok
Ma esteleg Debrecenes környéke valaki?
Lányok, párok . Jómagam aktívan vagy passzívan , ahogy megbeszeljuk
Ma esteleg Debrecenes környéke valaki?
Lányok, párok . Jómagam aktívan vagy passzívan , ahogy megbeszeljuk
Sziasztok! komolyan mondom én úgy örülök neki, hogy itt mindenki bomba alkal, hatalmas cicikel, óriási farokal, megáldva keresgél!
Évekkel ezelőtt mikor regisztráltam egy ilyen partner kereső oldalra (asszem eropolis néven futott) folyamatosan új emberekkel ismerkedtem meg,új kalandokat èltünk át! Nem volt ennyi kamus,igergetős, kérik a képet, de se válasz kép,se semmi hogy bocs nem jössz be vagy ilyesmi! szóval nagyon szar ez a helyzet
Évekkel ezelőtt mikor regisztráltam egy ilyen partner kereső oldalra (asszem eropolis néven futott) folyamatosan új emberekkel ismerkedtem meg,új kalandokat èltünk át! Nem volt ennyi kamus,igergetős, kérik a képet, de se válasz kép,se semmi hogy bocs nem jössz be vagy ilyesmi! szóval nagyon szar ez a helyzet
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Sziasztok! Nyíregyháza környékéről telt molett nővel ismerkednék nagy popos előny írj rám!
Akár még na este is párhoz csazlakoznék. Vagy csajhoz, hölgyhöz..
Aktuális.
(Ez egy válasz Potenspasi11 üzenetére (2022. 01. 14. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 19:06
Sziasztok,vasárnapig Nyíregyházán tartózkodók, szívesen csatlakoznék hölgyek/ párokhoz. Utazni tudok. Belső üzenetet várok. Telefonos elérhetőséget egyből tudok adni.
Ma estére keresünk utazni tudó bisex lányt (ami tudjuk, hogy esélytelen) vagy bisex női tagú párt egy kellemes este reményében...
Ma párt keresek utazok helyem is van.
privire
privire
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok.
Îrtam privatban (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 14. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Îrtam privatban (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 14. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655685)
VIP
2022. 01. 14. péntek 17:45
Holnapi, szombat esti thermál fürdőzés, + utána való finomságokra keresünk sportos pasit
Hely van.
Hely van.
Sziasztok. Ma estére szivesen csatlakozom párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon.
Sziasztok ma estere keresnenk harmadiknak egy bi fiut helyileg Hajduboszormeny