Sziasztok! Most egy pasi érdekelne valakit? nők párok jelentkezését várom
Sziasztok!
Igényes szingli pasiként keresek egy jó fej párt hosszú távra, közös élményeink gyarapítására.
Főként Miskolcon keresek, de kisebb távolságra az utazás megoldható.
Igényes szingli pasiként keresek egy jó fej párt hosszú távra, közös élményeink gyarapítására.
Főként Miskolcon keresek, de kisebb távolságra az utazás megoldható.
Sziasztok! Egerben vagyunk welnesselni esetleg egy hölgy aki csatlakozna hozzánk?
M3 ma este 3as
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Nyitott vagyok minden jóra Priviben írj
Holnap napközbeni talira keresünk Miskolcon vagy Egerben
2026. május 22-tól 25-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Sziasztok én egy ápolt igényes férfi vagyok ma estére keresek nőket párokat
akit érdekel jelentkezzen irjon
akit érdekel jelentkezzen irjon
(Ez egy válasz kopaszkutya üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek erőszakos együttlétre.
Eger és környékén keresek Nő játszótársat.
Sziasztok szívesen ismerkednék nőkkel párokkal eger Gyöngyös Ózd vonzás körzetben
Olvasd el!
(Ez egy válasz Gaby0810 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 16:06
Sziasztok szívesen ismerkednék veletek ha érdekes vagyok folyt.privatban
Sziasztok szívesen ismerkednék veletek ha érdekes vagyok folyt.privatban
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2026. 05. 15. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlap szerint ismerkednénk.
Sziasztok.
50 es pár vagyunk,egy szimpi párt keresünk,helyünk van Debrecen mellett,és szabad a hétvégénk(05.15-16. pentek-szombat)
50 es pár vagyunk,egy szimpi párt keresünk,helyünk van Debrecen mellett,és szabad a hétvégénk(05.15-16. pentek-szombat)
Sziasztok ma estére hölgyeket illetve párokat keresek Eger Miskolc Nyiregyháza Debrecen vonalon
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Van it pár akik biszex pasit keresnek?
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.