Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Van
(Ez egy válasz sextonightxx üzenetére (2026. 05. 15. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 07:51
Sziasztok!
Miskolcon van pár vagy hölgy akikhez csatlakozni lehet ma?
Üzenetben írok telszámot!
Sziasztok!
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ma este Miskolc?
Sziasztok! Mindenre nyitott,diszkrét párt keresek...
Szombat este borbararangolásra valaki?
Sziasztok!
Veletek bármikor és bárhol! (Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Veletek bármikor és bárhol! (Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 06:44
Sziasztok
Olyan pasit keresünk aki a közeljövőben jön Bogacsra bulizni?
Olyan pasit keresünk aki a közeljövőben jön Bogacsra bulizni?
Miskolc szombat délelőtt valaki ?
Sziasztok!
Tisza tó környékén élő, tisztelettudó, normális pasiként szívesen ismerkednék, párokkal, hölgyekkel a keleti országrészben. Mobilis vagyok, utazni tudok. 32 éves magas sportos pasiként, többes tapasztalattal rendelkezem, kedvelem a cuckoldot is, amennyiben szimpatikus vagyok az adtlapom és képeim alapján, privátban nyugodtan elértek.
Szép napot mindenkinek!
Tisza tó környékén élő, tisztelettudó, normális pasiként szívesen ismerkednék, párokkal, hölgyekkel a keleti országrészben. Mobilis vagyok, utazni tudok. 32 éves magas sportos pasiként, többes tapasztalattal rendelkezem, kedvelem a cuckoldot is, amennyiben szimpatikus vagyok az adtlapom és képeim alapján, privátban nyugodtan elértek.
Szép napot mindenkinek!
Helló engem érdekelne a dolog. Többit privátban.
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 10:27
Sziasztok ma délután este keresünk bi párt, pasit Borsodban, mi 60as molett pár vagyunk.
Sziasztok ma délután este keresünk bi párt, pasit Borsodban, mi 60as molett pár vagyunk.
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen! Imádok női puncit, popsit nyalni élvezésig,kor alkat nem számít!
Sziasztok most valaki
Kistokaj vagy környéke?
Kistokaj vagy környéke?
Miskolcon masszőr?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 05. 13. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4809296)
2026. 05. 13. szerda 16:13
Sziasztok! Miskolcon vagy vonzáskörzetében csatlakoznék idősebb párokhoz.
180cm / 84 kg, 27 éves , 16-17 cm intim
180cm / 84 kg, 27 éves , 16-17 cm intim
Gyöngyösön ma szopni imádo diszkrét pasit keresek
Sziasztok
A hétvégét otthon töltjük. Szombatra keresünk biszex hölgy tagú párt. Fogadni nem tudunk, utazni tudunk ésszerű távolságon belül.
A hétvégét otthon töltjük. Szombatra keresünk biszex hölgy tagú párt. Fogadni nem tudunk, utazni tudunk ésszerű távolságon belül.
Sziasztok! Holnap megyünk egerbe welnesselni és szívesen látnánk egy lányt magunk mellett harmadiknak.