Eger és környékén van biszex pár akik megtanítanának minden jóra közös nudizás is érdekel nyéken
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Idősebb nővel szexelnék
Rövid barnahajú, sportos, 30as jó képű férfi hölgy partnert keres ma délutánra. Ha van helyed az nem rossz, ha nincs elég tágas az autóm. Egy jó kis kölcsönös francia és egy kis kuki-punci kombináció lenne a felállás
Várom a jelentkezést üzenetben. Köszönöm
Várom a jelentkezést üzenetben. Köszönöm
Sziasztok. Eger és környékén keresek ápolt férfit.
Miskolcon ma délután 5 óráig keresek partnert, partnereket, akik élveznék a szexet velem. Helyem sajnos nincs
Sziasztok!
Egy normál-nak számító kérdésem ,és egy nem mindennapi lenne .
A normális...
Tudnátok olyan helyeket, útszéli leállókat, erdős részeket mondani, ahol kocsival le lehet állni, rejtetten, vagy picit rejtetten ÓZD közelében?
Érdekesebb kérdés:
Barcikán van a Flandona KFT., műanyag ablakos, és érdekelne minket az egyik, fiatalabb, kínai tetkós redőnyös srác elérhetősége, neve. Erre vannak ötleteitek? Eléggé jó lenne, ha meglenne... nekünk... neki is...
E-mailben írjatok kérlek a haverkodos@gmail.com címre .
Egy normál-nak számító kérdésem ,és egy nem mindennapi lenne .
A normális...
Tudnátok olyan helyeket, útszéli leállókat, erdős részeket mondani, ahol kocsival le lehet állni, rejtetten, vagy picit rejtetten ÓZD közelében?
Érdekesebb kérdés:
Barcikán van a Flandona KFT., műanyag ablakos, és érdekelne minket az egyik, fiatalabb, kínai tetkós redőnyös srác elérhetősége, neve. Erre vannak ötleteitek? Eléggé jó lenne, ha meglenne... nekünk... neki is...
E-mailben írjatok kérlek a haverkodos@gmail.com címre .
Borsodban szőrös puncit nyalnék! Ha ilyen vagy és kényeztetés vágys keress bátran! 40-es pasi vagyok.
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok. Idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék.
Ma késő délután valaki rá ér?
Sziasztok. Szerdán délelőttre keresek programot.
Olyan nőt keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$Borsodban.A lényeg , hogy jó nagy legyen.
Egerben van jó autoshely ahol kukkolok is vannak?
Sziasztok!
Holnap Egerben és környékén napközben esetleg valaki ismerkedne?
Holnap Egerben és környékén napközben esetleg valaki ismerkedne?
Miskolcon vagy környékén keresek párt ma este, akiket nézhetnék szex közben.
Sziasztok. Ma este szopnék ápolt férfit
Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
A sikeresebb társkeresés miatt valaki készítene rólam pár fotót vagy videót amit ide fel is töltene nekem a profilomhoz meghálálom
Pár(lány bisex, fiu hetero) keres nagyfarkú, kitartó(egész éjjel) fiút közös programokhoz, estékhez
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére Lehet benne vagyunk
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére Lehet benne vagyunk
Ma lenne valaki Egerben akinek lenne kedve játszani! Én egy 36 éves ffi vagyok!! Párok lányok?!