Sziasztok! Jövő héten szabadidőm eltöltésére keresek hölgyet esetleg párt Heves megye és környékéről.
Szeretnénk wellness napjainkat kicsit feldobni egy hölggyel április 22-26 között. Ha adatlapunkat szimpatikusnak találod és elképzelésedbe belefér az ott leírtak várjuk jelentkezésedet. Köszi
Szívesen ismerkedunk veled! válasz ment privire!udv
(Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2022. 03. 25. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 14:47
Hello! Borsodból esetleg ápolt, igényes, potens 30+os pasi is érdekel?
Sziasztok 40-es pasi még bejön a mai napra utazni tudok! Zsolt
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2022. 03. 25. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Pár vagyunk. Keresünk fiatal nagy farkú potens fiút. Akár ma vagy holnap estére. Kívánd egész éjjel :P
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok szombaton ozd rioba valaki
Még jöhetsz
Sziasztok Denes vagyol!Aprulis 27 megyek haza Miskolcra!Egy part kukkolnek peldaul egy aruhazban de mas megildas is erdekel!Sosem csinaltam meg ilyet de nagyon izgat!bugajakab98 a skype cimem
sziasztok feleseget dugnék a férje elott akit ez izgatná? hely kellene utazni tudnek!
Utazni tudsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 25. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658379)
2022. 03. 25. péntek 21:02
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy vagy pár akit érdekelne egy 25 éves hetero srác? Intelligens és ápolt vagyok. Hetero kereteken belül keresek.
Van itt olyan hölgy vagy pár akit érdekelne egy 25 éves hetero srác? Intelligens és ápolt vagyok. Hetero kereteken belül keresek.
Sziasztok!
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Pasi?
Péntek-Kedd késő este vagy Szombat-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Vannak itt szóló hölgyek?Furcsa,hogy meleg fickókat látok csak.
Egerből vagy a környékről bi aktív férfi ma este?
Sziasztok
Pár most hozzánk
Pár most hozzánk
Ma délután 6 körül Szerencs,Miskolc környékén keresek partnert helyem van de utazni is tudok
Hello! Borsodból esetleg ápolt, igényes, potens 30+os pasi is érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550812)
2022. 03. 23. szerda 07:10
Intelligens jokepu ffit keresunk csini felesegem számára!30-35!pocak bajusz kizáró ok!esetleg parokat hparokat!noi bi előny de nem feltétel!szabolcs megye előny!
Ma délután valakinek nincs kedve kijönni a nyeki nudista strandra?