Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!
Van itt olyan nő aki az autós izgalmakat szereti?Gyöngyös közeli férfi vagyok.Közös maszti-oràl vagy más jó dolog izgat!
heves környékéről keresnék akár mára is, én fiatalos sportos srác vagyok helyem nincs
Ma délután 17 és 18 óra között Hatvanban valaki közös masztira esetleg orálra? Helyem sajnos nincs, autó jó volna!
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Edelény vagy környékén valaki? Szabolcs vagyok
Borsodban ismerkednék hölgyekkel! 20 éves vagyok, utazni tudok helyem az nincs
Köszönöm szépen a lehetőséget
Benne lennék
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2022. 01. 18. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék!
Holnap Eger környéke
Kicsoda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2022. 01. 17. hétfő 21:10
Mindenkit kérek, nézzétek meg az összes hozzászólását és olvassátok figyelmesen. Hirtelen férfiból nő lett és akit ajánlott 2020 májusában, ő maga lett 2020 júniusában.
Egerben 40 év alatti sportos vagy vékony srácot keresek akit kukkolhatok zuhanyzás közben nálam!
Magas köszönet ha benne vagy!
Magas köszönet ha benne vagy!
Mindenkit kérek, nézzétek meg az összes hozzászólását és olvassátok figyelmesen. Hirtelen férfiból nő lett és akit ajánlott 2020 májusában, ő maga lett 2020 júniusában.
Sziasztok!
Szóló pasiként valós párokkal ismerkednék. Eger és környéke.
Szóló pasiként valós párokkal ismerkednék. Eger és környéke.
Ápolt, vékony, sportos, formás seggű, női rucit kedvelő srác vagyok, a szexben nem kezdő. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, férfias partnerrel.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Miskolcon egyedülálló nő esetleg aki fiatal fiút keres? Benne vagyok mindenben.
Szívesen maszirgálok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550962)
2022. 01. 17. hétfő 08:52
Sziasztok. Borsod megyèből MAX 36 èves KORIG, IGÈNYES, NRORMÁLIS pasit keresünk. Előny ha masszázst vállalsz
Sziasztok! Szombat esti (01.22.) találkozóval keresek hölgyet, párt. Utazni tudok. Helyem is van. Ha valakit érdekelne egy talalkozó beszéljünk.