Sziasztok van itt olyan hölgy akinek a szájába élvezhetnék aztán lesmárolna írj és adok tel számot minden érdekel
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Párokat és lányokat keresünk Borsod ,Hajdú, Heves megyéből
Biszex diszkrét férfias srác vagyok 34-185-90, hetero életvitellel! Biszex férfias pasi van itt Eger-Gyöngyös-Salgótarján-Ózd vonzáskörzetéből, hozzám hasonló alkati paraméterekkel? Várom az üzeneteket!
Sajnos a keleti régio mindig is le volt maradva ilyen téren.Budapest,dunántúl sokkal nyitottabb.
(Ez egy válasz Erotika01 üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 08:35
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt játékokhoz !
Miskolc,és környékén párhoz csatlakoznék. Hetero pasi vagyok.
Sziasztok!
Hétfői napon hölgyekkel , párokkal ismerkednèk.
Miskolc és környéke!
Hétfői napon hölgyekkel , párokkal ismerkednèk.
Miskolc és környéke!
Sziasztok!Ma délután, este pár közös termál nudis fürdőzés erotikával,Tiszanánán?
Sziasztok.... Hatvan és környékén csatlakoznék Bi párokhoz... Utazni tudok... Viberen szívesen folytatom az ismerkedést..
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Tokaj környéki. csaj van?
Sziasztok!Hihetetlen hogy itt Miskolcon es szuk vonzaskorzeteben szinte nulla a szexualis aktivitas!!!Ennyire prudek az emberek vagy felnek hogy ismerosbe utkoznek??….vagy mivan itt??Egyszeruen senkivel nem lehet talalkozni meg egy autoskalandra sem!!Van aki ramirt de mikor kertem elerhetoseget hogy beszeljunk es talalkozzunk akkor mar nem is valaszolt!!!Ez a keleti resz bevan savanyodva !!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !
Ha esetleg diszkrét és csendes bùvòhelyre lenne szükségetek mert csak az az akadálya az akciònak azt tudok biztosìtani számotokr a Òzd környékén
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4654064)
2022. 01. 01. szombat 14:15
Sziasztok.
Fiatal n28 ff32 heteró, csinos hölgytagú párként keresünk ápolt, potens nagyobb méretű férfit Ózd környékén.Helyünk sajnos nincs.
Fiatal n28 ff32 heteró, csinos hölgytagú párként keresünk ápolt, potens nagyobb méretű férfit Ózd környékén.Helyünk sajnos nincs.
Hétfön és kedden 50es párhoz valaki Miskolc környékén , helyed legyen.
Sziasztok ma este kukkolnek vagy beszalnek valakikhez Miskolcon!Autostalalka is erdekel!!Denes vagyok 43 eves! dezse34@gmail.com az emailom!
Sziasztok.... Hatvan és környékén csatlakoznék Bi párokhoz... Utazni tudok... Viberen szívesen folytatom az ismerkedést..
Biszex diszkrét férfias srác vagyok 32-185-90, hetero életvitellel! Biszex férfias pasi van itt Eger-Gyöngyös-Salgótarján-Ózd vonzáskörzetéből, hozzám hasonló alkati paraméterekkel? Várom az üzeneteket!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzivál pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában