Sziasztok
Pécsen bi játékokban teljesen kezdő pasiként ismerkedem tartós diszkrét kapcsolatra... Passzív vagyok, Aktív pasit keresek... Női fehérneműket kedvelem, bármibe beöltöztethetsz...
Pécsen bi játékokban teljesen kezdő pasiként ismerkedem tartós diszkrét kapcsolatra... Passzív vagyok, Aktív pasit keresek... Női fehérneműket kedvelem, bármibe beöltöztethetsz...
Keresünk olyan mindkét részről bi beállítottságú párt, esetleg pasit, aki hajlandó elsőre klubban találkozni velünk. Csak olyanok jelentkezzenek, akik el is jönnek! Hosszabb távra szeretnénk partnereket találni! Kölcsönös szimpátia fontos!
Akad a közelben ilyen?........
Akad a közelben ilyen?........
hozzám közelebb nincs?
Sziasztok.30 éves bisex,női fehérneműket kedvelő vagyok.Hellyel rendelkező bisex férfit keresek a mátrában.
Sziasztok! Nyíregy környékén van shemale hölgy? Üdv, Imi
én is ismerkednèk
Szívesen ismerkednék hölgyekkel,párokkal vagy szopni szeretővel!
sziasztok gyöngyösön keresek egy szép shemale hölgyet régi vágyam hogy ijen hölgyel szeretkezek
Százhalombattán a környéken, vagy a 22. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent kipróbálnék!
Sok mindent kipróbálnék!
Nógrádmegye?
Továbbra is keresek shemale hölgyet
párt és perverz hölgyet
párt és perverz hölgyet
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
sziasztok! Bács-Kiskun megyei shemale-t keresek kikapcsolódásra...
Travi partnert keresek, aki orálisan kielégítene! vékonyabbak előnyben!!!
sziasztok! ismerkednék lányokal párokal szabolcs megyéböl.ha van itt olyan akit érdekel egy ilyen pasi.
email: 75jan@citromail.hu
email: 75jan@citromail.hu
Sziasztok!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek kölcsönös orálra és aki esetleg meg is dugna.
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek kölcsönös orálra és aki esetleg meg is dugna.
Eger környékén van travi?
Sziasztok!
Most szombat d.u.-ra keresek partnert/partnereket.
Most szombat d.u.-ra keresek partnert/partnereket.
Vágyaimat csillapítanám olvas adatlapot légyszíves
Sziasztok.33 éves bisex férfi vagyok,hellyel vagy autóval rendelkező bisex férfit keresek a mátrában.Imádok női fehérneműbe bújni.
Engem is!
(Ez egy válasz travibaby üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2015. 09. 03. csütörtök 16:29
Ha erdekel egy travi s van helyed írj.
A tied lehetek ha akarod
A tied lehetek ha akarod