Ha erdekel egy travi s van helyed írj.
A tied lehetek ha akarod
A tied lehetek ha akarod
Kérlek majd szólj ha találtál
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2015. 08. 29. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Transz van szabolcsban?
sziasztok! van ma estere transz, cd, aki foglalkozna egy 30 eves atlagos testalkatu sraccal? borsod, heves nograd vonzaskorzet, utazni tudok. Kepek vannak fent ha erdekellek.
Nos kedveseim...Péntek estére, keresünk egy azaz egy shemale,travi,transz esetleg cd-t, aki párosunkhoz csakis kizárólag minden irányban és minden szempontból aktív is és passzív is...ne fárasszon senki feleslegesen, hogy nem szopok , nem nyalok, csak dug csak a nőt szűz a seggem és a többi.. Budapestiek kizárólagosan. 30-40 éves korig. Nincs skype, előre nem küldünk képet. Leírod 3 mondatban mi az elképzelésed, küldöd a fotód megy a válasz igen vagy nem. Ha igen, kapsz képet utána kérünk telefonszámot , a többit szóban. Csak akkor írj, ha minden kívánalomnak megfelelsz. Elég volt a sok kamuból. csakmieste@gmail.com Köszönjük.
Szeretnék szájba élvezni ma este, akár kocsiban.
Lánynak anyagi támogatás oks.
Zsibbados@gmail.com
Lánynak anyagi támogatás oks.
Zsibbados@gmail.com
veszprémben keresek szexi travit,shemale-t
Továbbra is keresek shemale hölgyet
Hello
Gáláns pasit keresek
Gáláns pasit keresek
Sziasztok!
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...).
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...).
szia mi pesti duci pár oké
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1108052)
2015. 08. 16. vasárnap 20:43
Hasonlóval engem is összehozhatna a sors
http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html
Hasonlóval engem is összehozhatna a sors
http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html (Ez egy válasz bandifiu7708 üzenetére (2015. 07. 16. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html (Ez egy válasz bandifiu7708 üzenetére (2015. 07. 16. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 16. csütörtök 09:25
hasonlót keresek
hasonlót keresek
Hello Soproni transz nöt keresek hogy kemény megdugjon jellentkezöket várom!!!!!!!!!!!
Balatonszemesen vagyok augusztus 20.-ig. Tud valaki olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg mást is? Jó volna csinálni valamit! Sok minden érdekel!! smile
Helló! Szivesen találkoznék veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (985082)
VIP
2015. 08. 07. péntek 22:44
AUGUSZTIS 8 ÉS 9-ÉN NYÍREGYHÁZÁN VAGYOK, HA ÉRDEKEL EGY FIATAL TRAVI, AKKOR ÍRJ. IMÁDOK MÉLYTORKOZNI KERESD FEL AZ ADATLAPOM ÉS ÍRJ
Izgi nagyon
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (985082)
VIP
2015. 08. 07. péntek 22:44
AUGUSZTIS 8 ÉS 9-ÉN NYÍREGYHÁZÁN VAGYOK, HA ÉRDEKEL EGY FIATAL TRAVI, AKKOR ÍRJ. IMÁDOK MÉLYTORKOZNI KERESD FEL AZ ADATLAPOM ÉS ÍRJ
Tud valaki Balatonszemesen olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg hokizni vagy mást is?? Akár lakásban is! Szombattól megint ott vagyok és jó lenne valami izgalmasat csinálni! Sok minden érdekel!
Köszöntelek!
Középkorú, ápolt,intelligens, kényeztetően szeretkező, fantáziadús,tabumentes Dom vagyok, aki lehetőleg hosszútávra keres izgalmas testi-lelki és szellemi együttlétre, élvezetekre, szerepjátékokra, kéjes kényeztetésre (többek között:kötözés, alázás, kényszernyalatás popónyalással, anális tágítás, dugás és fistingelés, alázás, enyhe spanking, és a Hölgy elképzelése szerinti kezelés) a megalázás és kiszolgáltatottság gyönyörét élvezni tudó játékos, belevaló és az élet show-ját játszani tudó partnert. Szőke, kék, 172/75, 18x5 cm. Megbízhatóság, diszkréció adott és elvárt. Diplomás nyelvmester vagyok..., hedonista beállítottsággal. Szellemileg intelligens Hölgyet keresek, nevelésre, betanításra stb. Nyitott és türelmes vagyok, sőt igénylem az új dolgokat. A partnerem élvezete a legfontosabb számomra!
Üdvözlettel:
Péter donpepe@euromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Középkorú, ápolt,intelligens, kényeztetően szeretkező, fantáziadús,tabumentes Dom vagyok, aki lehetőleg hosszútávra keres izgalmas testi-lelki és szellemi együttlétre, élvezetekre, szerepjátékokra, kéjes kényeztetésre (többek között:kötözés, alázás, kényszernyalatás popónyalással, anális tágítás, dugás és fistingelés, alázás, enyhe spanking, és a Hölgy elképzelése szerinti kezelés) a megalázás és kiszolgáltatottság gyönyörét élvezni tudó játékos, belevaló és az élet show-ját játszani tudó partnert. Szőke, kék, 172/75, 18x5 cm. Megbízhatóság, diszkréció adott és elvárt. Diplomás nyelvmester vagyok..., hedonista beállítottsággal. Szellemileg intelligens Hölgyet keresek, nevelésre, betanításra stb. Nyitott és türelmes vagyok, sőt igénylem az új dolgokat. A partnerem élvezete a legfontosabb számomra!
Üdvözlettel:
Péter donpepe@euromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926583)
2015. 07. 18. szombat 21:35
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni egy lányos testalkatú vékony passzív pasival, aki beöltözne a kedvemért szexis női rucikba, fehérneműkbe. Én Aktív szeretőd lennék és heti több alkalommal is sz...lak, b....lak. Hosszútávra gondolkodom....
Szeretnék ismerkedni egy lányos testalkatú vékony passzív pasival, aki beöltözne a kedvemért szexis női rucikba, fehérneműkbe. Én Aktív szeretőd lennék és heti több alkalommal is sz...lak, b....lak. Hosszútávra gondolkodom....