hali
szeged környékén keresnék travi/shemale-t, a páromat keresem
jelentkezz bátran
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek, aki bevezetne!
Sajnos nem nagyon találtam eddig!
Debreceni női fehérneműt kedvelő pasi idősebb urat keres.
sziasztok! 38 éves nöi rucikat kedvelö bi pasi vagyok.szabolcsi lányokat párokat keresek.
75jan@citromail.hu
75jan@citromail.hu
Csini Travit keresnék Dunakeszi,Göd,
TS vagy Shemale lányokat szeretnék megismerni Budapesten akik hajlandóak lennének bevezetni egy heteroszexuális sportos pasit ebbe a világba...
Kár, hogy messze vagytok! :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 13. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852827)
2015. 06. 13. szombat 15:40
Sziasztok!
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet
Szóló pasi jelentkezése esetében csak fiú-fiúval játékokhoz várjuk az résztvevőket az élvezet magas foka megéléséhez
Legyetek bátrak és bevállalósak, mi is azok vagyunk. Diszkréció, higiénia adott és elvárt.
csusi@citromail.hu
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet
Sziasztok Miskolcon ismerkednék kezdö bi pasi vagyok
Sziasztok!
Szóló pasi jelentkezése esetében csak fiú-fiúval játékokhoz várjuk az résztvevőket az élvezet magas foka megéléséhez
Legyetek bátrak és bevállalósak, mi is azok vagyunk. Diszkréció, higiénia adott és elvárt.
csusi@citromail.hu
Sziasztok én női fehérneműt kedvelő 24 éves bács kiskun megyei srác vagyok keresem hasonló érdeklődésű partneremet a helyet meg tudom oldani! sandorkovacs1@live.com
Sziasztok!
Pécsen vagy Komlón, s e két város környezetében ma vagy holnap ismerkednék (autóm van, utazni tudok és autómban is lehet)...
Pécsen vagy Komlón, s e két város környezetében ma vagy holnap ismerkednék (autóm van, utazni tudok és autómban is lehet)...
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Sziasztok!
Ha alakul valami, szólj!!
Érdekelne!
(Ez egy válasz Fece22 üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekelne!
2015. 03. 30. hétfő 10:41
Biszex fiuparty nyáron,tanyán,kaja,ital,játék másfél napban.Tanya tulajdonost is keresünk, dunántul előnyben!!!
Női ruhás,szőrtelen lehetőleg vékony pasit keresek.Skype:zola7112
ffias pasi vagyok,de szeretek combfixben szopni,beleülni a faszba.imádom ha beleélveznek a számba!travival is sexelnék.
Csini Travit keresnék Hajdú-Biharban
bi pasit keresek új dolgok kipróbálására! nem szőrös, nem túlsúlyos, fiatal pasit! előny, ha szereti a női ruhát, illetve női fehérneműt!
Mosonmagyaróváron hétvégen leszopna valaki!??
Somogy Zala Baranya megyékből keresnék hellyel rendelkező lányos fiút,cd vagy transzit esetlg ha tudtok ajánlani vannak tapasztalatok az is érdekelne
Ki szopna le veszprémben várom a jelentkezőket