lány szerepet kedvelve perverz vágyakkal bdsm érdeklődéssel is felruházva is test karbantartást keresek bi párok személyében
Sziasztok! 40-es izmos budapesti férfi vagyok és intelligens, diszkrét shemale-t, transzexuálist keresnék!
Sziasztok! 40 izmos budapesti férfi vagyok és intelligens, diszkrét shemale-t, transzexuálist keresnék!
Ápolt duci baranyai pasiként vannak biszex álmaim. Ezeknek a megéléséhez keresnék diszkrét és tapasztalt nagyon aktív bi vagy homo pasit...olyat, aki bevezetne ebbe a csodálatos világba. Szexi női ruhákba is örömmel beöltözöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 15. péntek 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1034932)
2015. 05. 15. péntek 23:52
Maximálisan harmóniában együtt élő/élvező , 40-es biszexuális -switch pár vagyunk . Keressük azt a 30-40 év közötti , magára és a környezetére igényes ápolt, dekoratív shemale -t vagy sportos kevésbé szőrös férfit , aki alkalmi partnerünk lenne , aktív -passzív oldalon egyaránt , mindannyiunk örömére . Bővebben , üzenetben ...
Maximálisan harmóniában együtt élő/élvező , 40-es biszexuális -switch pár vagyunk . Keressük azt a 30-40 év közötti , magára és a környezetére igényes ápolt, dekoratív shemale -t vagy sportos kevésbé szőrös férfit , aki alkalmi partnerünk lenne , aktív -passzív oldalon egyaránt , mindannyiunk örömére . Bővebben , üzenetben ...
Sziasztok!
Bács-kiskunban nincs egy nőies alkatú travi lány?
Bács-kiskunban nincs egy nőies alkatú travi lány?
Sziasztok!
Aktív partnert keresek BP-n !
Aktív partnert keresek BP-n !
Sziasztok!
Zala és Vas megyékből ismerkednék privátban.
Zala és Vas megyékből ismerkednék privátban.
biPárokat keresnék passzív testem karbantartására
szeretném kipróbálni fiúval. aktív/passzív. ehhez keresek igényes, diszktrét hellyel rendelkező srácot férfit urat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 14. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2015. 05. 14. csütörtök 07:43
vác- pest vonalon keresek én is travit
vác- pest vonalon keresek én is travit
Hali!engem érdekelnél-diszkrécio-ápoltság inteligencia nagyon fontos számomra-ha érdekellekmirj!!!üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 10. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1015452)
2015. 05. 10. vasárnap 00:01
(Ez egy válasz Míra1991 üzenetére (2015. 05. 09. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 09. szombat 18:37
Sziasztok!
Nyitott pár vagyunk, szeretnénk ilyen felállásban is kipróbálni a többest. Aki szívesen csatlakozna, írjon privát üzit! puszi
Nyitott pár vagyunk, szeretnénk ilyen felállásban is kipróbálni a többest. Aki szívesen csatlakozna, írjon privát üzit! puszi
Sziasztok!
Sziasztok. Szivesen megismernélek titeket. Itthon mindig tanga melltartó van rajtam,és a passzív szerepet kedvelem.
(Ez egy válasz anipár3543 üzenetére (2015. 04. 01. szerda 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 01. szerda 06:53
keresünk nöi fehérnemüst aki szeret szopizni ráülne párom farkára
Szia
Vegyél fel skypen : inter.gold1képek&cam van!
Puszi (Ez egy válasz vasipasii üzenetére (2015. 05. 03. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Vegyél fel skypen : inter.gold1képek&cam van!
Puszi (Ez egy válasz vasipasii üzenetére (2015. 05. 03. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 03. vasárnap 10:12
Sziasztok!
Travit keresek Vas, vagy a környező megyékből. Akár ma este is Utazni tudok, keres bátran! Intelligens jóképű srác vagyok.
Travit keresek Vas, vagy a környező megyékből. Akár ma este is Utazni tudok, keres bátran! Intelligens jóképű srác vagyok.
Aranyos,igényes 23 éves szombathelyi transzi srác vagyok
Gyakran van helyem is !
Írj és mindent megbeszélhetünk! skype: inter.gold1 &kép van!
Puszi
Éjjelicica
Gyakran van helyem is !
Írj és mindent megbeszélhetünk! skype: inter.gold1 &kép van!
Puszi
Éjjelicica
Sziasztok!
Budapesten keresek szexpartnert most szombatra. Írj! Kép van, mailben.
Budapesten keresek szexpartnert most szombatra. Írj! Kép van, mailben.