Szia Ákos vagyok, BP XIII.ker, 29 éves, 20*6-os mérettel.
Transzit keresek.
.
Várom visszajelzésed...
Transzit keresek.
.
Várom visszajelzésed...
Szexi ribanc nimfómán feleségemmel igényes nőies transzit szopatnák.Többit levélben
Nagykanizsa és környékén keresek 20-40éves férfit aki a magáévá tenne és jól elrendezné a tangás fenekemet. Belém is élvezhetsz,le is nyelem.Benne vagyok játékokban is.
20 F
20 F
hello, aktív pasi ismeretségét keresem Budapesten
HALI fistingre keresek állandó partnert hölgynek tudnám honorálni is!Székesfehérvár.lakás van +36206227172
csak ha tényleg fisting kedvelő vagy akkor hivj kérlek!köszi a megértésed!
csak ha tényleg fisting kedvelő vagy akkor hivj kérlek!köszi a megértésed!
szia irj privire
(Ez egy válasz zsolti-30 üzenetére (2014. 04. 09. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 09. szerda 11:25
Benne vagyok,ma délután kikocsikázunk valami nyugodt helyre,már én is nagyon kivagyok éhezve egy jó dugásra,imádom,ha jó keményen megtömnek.
sopronbol keres valaki cd fiukát?
Camoznék fiatal nagy méretű fiúval, travival! írjatok skype címet a kirzol17@freemail.hu címre!!
Sziasztok szivesen benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (759073)
2014. 02. 17. hétfő 09:16
Csinos 20 éves barátnőmmel keresek, mindkettőnk örömére vékony passzív fiút, akit akár lánynak is öltöztethetünk. Játszadozások szerepjátékok, és egyszerű ágyjelenetek dús fantáziával. Csak komoly szándékúakat várunk, lehetőleg Borsod megyéből. Helyünk Miskolcon van, útiköltséget nem állunk. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok engem érdekelne a dolog miskolcon
(Ez egy válasz zsoltfull üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 20:56
szia 24 éves férfi vagyok 18-cm péniszel és a besex akarom ki probálni egy párral vagy akár egyedül is Első alkalom lenne Max csak a számba verném amedig bírod egy más után ha meg tetszik jöhet más is. Tolna megyéből
Sziasztok engem érdekelne a dolog miskolcon
(Ez egy válasz zsoltfull üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 20:56
szia 24 éves férfi vagyok 18-cm péniszel és a besex akarom ki probálni egy párral vagy akár egyedül is Első alkalom lenne Max csak a számba verném amedig bírod egy más után ha meg tetszik jöhet más is. Tolna megyéből
Szevasztok!Ki unatkozik még rajtam kivül?szétunom magam a meloba,van még pár orám ha valaki elütné az időt,recepcios vagyok szoval szabad a pálya itt
(Ez egy válasz addidas21 üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nőies, kedves transzit, vagy shemale-t keresek, akivel jól érezhetnénk magunkat Budapesten ma este.
Nőies, kedves transzit, vagy shemale-t keresek, akivel jól érezhetnénk magunkat Budapesten ma este.
Sziasztok !
Bp-i aktív pasit keresek
addids.email@gmail.com
Bp-i aktív pasit keresek
addids.email@gmail.com
Sziasztok!Nagyon nagyon megismerkednék egy transzex srácal Budapesten!Minden vágyam egy olyan pasival együtlenni aki inteligens és szép nöies.
Ilyen vágyaim vannak!
Ilyen vágyaim vannak!
Szivesen ismerkedek Debreceneb
de szívesen kipróbálnám....
bi buliba mi is mennénk ha csak az
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865207)
2014. 04. 07. hétfő 13:47
Sziasztok! Bi bulit szerveznénk ny.-mo.-n, ha lesz rá jelentkező!
Érdeklődő?............
Érdeklődő?............
Ott lenne a helyünk ha nem dolgozunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865207)
2014. 04. 07. hétfő 13:47
Sziasztok! Bi bulit szerveznénk ny.-mo.-n, ha lesz rá jelentkező!
Érdeklődő?............
Érdeklődő?............