A társkeresőben vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885214)
2014. 02. 24. hétfő 07:31
szivesen ismerkednék nöi rucissal
ma este dughatsz pécsett 30438147 ubi vagyok
Csongrád megyéből női fehérnemű pasi van? érdekel a dolog közös beöltözés is izgat
szivesen ismerkednék nöi rucissal
Csinos 20 éves barátnőmmel keresek, mindkettőnk örömére vékony passzív fiút, akit akár lánynak is öltöztethetünk. Játszadozások szerepjátékok, és egyszerű ágyjelenetek dús fantáziával. Csak komoly szándékúakat várunk, lehetőleg Borsod megyéből. Helyünk Miskolcon van, útiköltséget nem állunk. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
szia 24 éves férfi vagyok 18-cm péniszel és a besex akarom ki probálni egy párral vagy akár egyedül is Első alkalom lenne Max csak a számba verném amedig bírod egy más után ha meg tetszik jöhet más is. Tolna megyéből
Fiatal 25 éves, jó képű, izmos, hetero srác házhoz megy, szintén igényes idősebb urakhoz korrekt anyagi támogatásért cserébe. Képeket természetesen küldök! Árakért érdeklődj üzenetben.
Sziasztok travit keresnek aki noi ruhaba comfixbe lehet dugni o is dughat engem
ma este pécsett valaki 30 4383147
aktiv fiu vagyok de szretem dugatni is magam 30 4383147
Sziasztok!
Február 14. este 18-19 óra között indulok Bp.-ről Győr fele ( M1)
Keresem úti társam akivel kellemesebb az út , kisebb pihenő ( huncutkodás beiktatásával )
Írj ha érdekel !
Kisdavid449@gmail.com
Február 14. este 18-19 óra között indulok Bp.-ről Győr fele ( M1)
Keresem úti társam akivel kellemesebb az út , kisebb pihenő ( huncutkodás beiktatásával )
Írj ha érdekel !
Kisdavid449@gmail.com
jó a topic
Nyíregy környékén csinos shemale található?
Tapasztalt férfiként domináns, aktív szerepet kedvelő transzival ismerkednék!
Budapesti travit shemalet keresek.Privátban tovább köszi.
gy-m-sopron megyében van esetleg valami shemale,vagy valami csinos travi:
Helló! Ha én megfelelnék akkor írj üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884150)
2014. 01. 10. péntek 16:11
20 éves izmos srác keres partnert vácról
20 éves izmos srác keres partnert vácról
Bi pasi ismerkedne shemale-val Budapesten