Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok.Ma estére keresek Győri hölgyet vagy lányt.Kötöttségektől mentes kiadós szeretkezésre.Érezzük jól magunkat.Helyem van.Irj privátban.
Sziasztok! Holnap délelőttre keresek,hölgyet,párt. minden megoldás érdekel.
Üdv párokhoz es nőhöz csatlakoznék ráckeve környéke
Harisnyás farkam kényeztetésre vágyik. M1 M3. Kb egy óra múlva Bp környéke
Borsodban csatlakoznék idősebb nőhöz
Mai nap Kecskemét vagy környékén jó farkat cumiznék,lehet kölcsönös is párokhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére.Helyem van!
Estére kellemes élvezeteket keresek!
Sziasztok.Ma estére keresek Győri hölgyet vagy lányt.Kötöttségektől mentes kiadós szeretkezésre.Érezzük jól magunkat.Helyem van.Irj privátban.
Ma este 26 éves bi srác kalandozna!
Párt ma estére fogadnánk, kérlek olvass adatlapot!
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok! Hétvége folyamán is csatlakoznék párhoz a hölgy kényeztetésére. Akár a nappali órákban is.
Ma este 22 óra körül fogadnánk 11. kerületi lakásunkon HETERO, nemdohányzó 30 év feletti férfit hármas szexre. Vastag farok előny !!!Kizárólag privát üzenetre reagálunk !
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Párhoz csatlakoznék, szexi feleség dupla élveztetésére. Akár ma este is jó lehet .
Privátban keressetek!
Privátban keressetek!
Extrém bizarr perverz szexet keresek. Akár ma is!
Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok. Szigetszentmiklós és környékén hölgyet keresek 25-50év között tartalmas és tartós együtlétekre. Helyem adott. Ha magányos vagy szexelnél, beszélgetnél és egy csinos nő vagy jelentkezz. Fiúk férfiak kíméljetek!!!