Sziasztok !
Ma estére keresem partnerem hölgy személyében. Párt is szívesen fogadok. Utazni csak belátható távolságon belül tudok.
Ma estére keresem partnerem hölgy személyében. Párt is szívesen fogadok. Utazni csak belátható távolságon belül tudok.
Sződ Göd Dunakeszi útvonalon partnerem keresem
Sziasztok.Van olyan Győri hölgy vagy lány aki ma ráérne? Kötöttségektől mentes kiadós szeretkezésre.Érezzük jól magunkat.Helyem van.Irj privátban.
Kizárólag holnap és holnapután estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén Hölggyel Párral ismerkednèk hely adott!
Sziasztok, Nyíregyházán csajokat, nőket, hölgyeket keresek kölcsönös örömszerzés céljából, lakásom van, utazni tudok Nyíregyháza vonzáskörzetében, higiéniai és diszkréció adott és elvárt
Ma napközbeni, esti szexkalandra keresem lány, pár társaságát. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Budapesten alkalmi szexpartnet keresek, hölgy,bi pár,vagy ápolt borotvált bi fiút.Ja csak ha van helyed mert nekem nincs
Valaki 5 óra felé? Bp
Sziasztok, van itt olyan pár vagy pasi aki(k) szívesen töltené(k) a MA (01.11) estét egy jóképű,, intelligens, szèp farkú Bi aktív/UNI sráccal ,akár kölcsönösen, mindenki örömére. Erotikus masszázsban is van tapasztalatom, ha szeretnétek mindkettőtöket örömmel kényeztetem. Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.S megye jöhet szóba.Párok mindenképp előnyt élveznek, privátban várom a jelentkezést
Kölcsönös orálra keresek partnert Szolnokon vagy környékén. Hely kellene. Nekem nem megodható.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok! Holnap nappalra keresek partnert/partnereket hölgyek és hetero párok személyében. Főként a Dunántúlon keresek. 35 éves diszkrét ápolt, intelligens, mobil férfi vagyok. Méreteim 17-18/5
Ha valaki számára érdekes vagyok az írjon.
Üdv
Gábor
Ha valaki számára érdekes vagyok az írjon.
Üdv
Gábor
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Holnap Kiskunfélegyházán és környékén maszti?
Délelőtti órákban?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Délelőtti órákban?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok!BÚÉK!Van valaki a közelben?Egy normális,diszkrét partnert keresek érzéki szexuális élvezetekreSzeretek masszírozni..! Küldj telefonszámot Hajdú-Bihar
Mai napon férfit vagy párt keresek,egy kis játszadozásra,masszázsra! Kulturált helyem van Kecskeméten,autóm van menni is tudok
Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni!
Szopatok, szopok helyem van privizz!
Este jól esne kis szex