sziasztok, valaki most Nyíregyházán?
Miskolc környékén keresek hölgyet, párt .
Valakik???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4653341)
2022. 01. 02. vasárnap 18:51
Sziasztok. Én benne lennék.
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Kezdem érteni hogy miért goni a neved.
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ülj be valahová egy sörre!
(Ez egy válasz Kanoska3586 üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 18:55
X.keruletben jól érezném magam. Hely nincs! Várom az ötleteket
X.keruletben jól érezném magam. Hely nincs! Várom az ötleteket
Sziasztok. Én benne lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)
2022. 01. 02. vasárnap 18:38
Sziasztok, mi mar tobbszor voltunk harmasban imad a felesegem massal dugni... Igy egy olyat szeretnek most hogy mintha valaki a baratom lenne es picir lejonne hozzank beszelgetnj akar iszogatni, es egy picit kettesbe hagynam oket a felesegemmel...tudom hogy benne lenne ... Akinek van ehez kedve az irjon.. Ha nagy az intimed elony! Legy jóképű! Es ne mackos alkat..
Sziasztok, mi mar tobbszor voltunk harmasban imad a felesegem massal dugni... Igy egy olyat szeretnek most hogy mintha valaki a baratom lenne es picir lejonne hozzank beszelgetnj akar iszogatni, es egy picit kettesbe hagynam oket a felesegemmel...tudom hogy benne lenne ... Akinek van ehez kedve az irjon.. Ha nagy az intimed elony! Legy jóképű! Es ne mackos alkat..
Hètfő dèlelőtt hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk
Szép napot mindenkinek. Ma este párt fogadnék.
Sziasztok!BÚÉK!Van valaki a közelben?Egy normális,diszkrét partnert keresek érzéki szexuális élvezetekre...!
Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni!
Ma Szeged-Budapest-Hegyeshalom vonalon Hölgy-Pár egy kis kalandra?
Sziasztok! Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal!
Ma este vki kiszopna,vagy megtöltenem vkinek a száját, privizz!
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Vékony, nagymellű lányt, ill. 2 lányt keresek Esztergom-Budapest vonalon. Ha kölcsönösen jó, akkor hosszabb távú sexkapcsi is érdekel. Nem független, 37 éves, magas pasi vagyok nagy mérettel. swingerb36@gmail.com
Sziasztok. Holnap napkozben szex valaki párok lányok bárki. Helyem van BP en
Sziasztok.Van olyan Győri hölgy vagy lány aki ma ráérne? Kiadós szeretkezés vágyik és masszázsra.Érezzük jól magunkat.Helyem van.Irj privátban.