Magyarországon a 363482 Tibor nevében köszönjük a hozzászólásod!
(Ez egy válasz paradiso üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 02:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 02:17
*Kibic.
1. Nálam a keresztnév kiadása is túlmegy a diszkréció határán.
(Akivel akarja, majd a másik megosztja, de nem én döntöm el helyette, már bocs).
2. Publikus fórumon írtátok, itt láthatom, hozzászólhatok én is.
Pont ez a különbség a publikus és privát között.
És egyébként nem véletlen fejeztem be úgy, hogy nem vitaindítónak szántam, csak megjegyzés.
Az látszik, hogy nem csak a diszkrécióban tér el a véleményünk, nagyon más típusú emberek vagytok vita kultúrában is, úgy látom.
(Akivel akarja, majd a másik megosztja, de nem én döntöm el helyette, már bocs).
És egyébként nem véletlen fejeztem be úgy, hogy nem vitaindítónak szántam, csak megjegyzés.
Az látszik, hogy nem csak a diszkrécióban tér el a véleményünk, nagyon más típusú emberek vagytok vita kultúrában is, úgy látom.
X. Kerület kemény faszu! Ennyhe bi
Halli. Ma este érezzük jól magunkat. 35 éves bi szex faszi élvezné.
*Kibic.
Az látszik, hogy nem csak a diszkrécióban tér el a véleményünk, nagyon más típusú emberek vagytok vita kultúrában is, úgy látom. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Az látszik, hogy nem csak a diszkrécióban tér el a véleményünk, nagyon más típusú emberek vagytok vita kultúrában is, úgy látom. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4442902)
2022. 01. 01. szombat 19:54
Azta! A keresztnevén lett szólítva! Nem emlékszem a Gibicnek lett lap osztva?!
Cumiznék most Pilisen vékony fiatalt. Hely van, de autózni is tudok. Z
Sziasztok ma este kukkolnek vagy beszalnek valakikhez Miskolcon!Autostalalka is erdekel!!Denes vagyok 43 eves! dezse34@gmail.com az emailom!
Azta! A keresztnevén lett szólítva! Nem emlékszem a Gibicnek lett lap osztva?!
(Ez egy válasz paradiso üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:48
Nem túl diszkrét, hogy mindenkinek a privát nevét itt publikusan visszaírjátok.
Privátban más persze, de itt publikusan nem biztos, hogy ez mindenkire tartozik ám...
De persze ti kettőtök dolga. Nem vitaindítónak szántam, csupán jelezve, hogy a diszkrécióba számomra ez is beletartozik, hogy vigyázok a másik azonosságára (is) .
Peace és mindenkinek *** BÚÉK *** !
Privátban más persze, de itt publikusan nem biztos, hogy ez mindenkire tartozik ám...
De persze ti kettőtök dolga. Nem vitaindítónak szántam, csupán jelezve, hogy a diszkrécióba számomra ez is beletartozik, hogy vigyázok a másik azonosságára (is) .
Peace és mindenkinek *** BÚÉK *** !
Nem túl diszkrét, hogy mindenkinek a privát nevét itt publikusan visszaírjátok.
Peace és mindenkinek *** BÚÉK *** ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Peace és mindenkinek *** BÚÉK *** ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:35
Írtunk Whatsappon Tibor!!!
Írtunk Whatsappon Tibor!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4281212)
2022. 01. 01. szombat 19:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4281212)
2022. 01. 01. szombat 19:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:23
Még a ma esténk szabad! Utazni tudunk normális távolságon belül!
Még a ma esténk szabad! Utazni tudunk normális távolságon belül!
Biszex diszkrét férfias srác vagyok 32-185-90, hetero életvitellel! Biszex férfias pasi van itt Eger-Gyöngyös-Salgótarján-Ózd vonzáskörzetéből, hozzám hasonló alkati paraméterekkel? Várom az üzeneteket!
Budán keresek most szexpartnert, szexpartnereket!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Nyiregyen?
Ma estére keresek lány/hölgy társaságot Budapesten? Helyem van
Sziasztok! Ma estére keresek nagyméretű, sportos férfit a fenékszüzességem elvételére! 11. Kerület