Ma este meglátogatnék hölgyet vagy két barátnőt
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok! Ma estére keresünk partnert (lány-fiú-pár személyében) Budapestről. Részletek az adatlapunkon.
Sziasztok! Átlagos alkatú, csinos nőies feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt, vagy vele közösen. Fogadni nem, utazni tudok. Heves megye és környékein ..
20-40 év közötti lehetőleg sportosabb, farok, heremasszázst kedvelő, bp-i, bi érdeklődésű kanos pasit kényeztetnék
Sexpartnerem...partnereim keresném most!Bp.!Hely van!
Párokkal ismerkednék, helyem is van ha ...

Ma estére keresek igényes fiatal srácot. Autóval tudok menni.
196cm magas igényes teljesen szőrtelen pasi , nőt , párt keres. Házibarát, hármas , cuckoldra.
.
.
Budapesten keresek hölgyet vagy két hölgyet.Irj privátba
Sziasztok. Kettő, esetleg három férfi keres hölgyet vagy párt vasárnap délutánra Budapesten. Kor, alkat, szépség... nem számít.
Sziasztok !
Ápolt nyitott férfiként ma délutánra diszkrét szexkapcsolatra partnert keresek Szekszárdon minden jóra párt házaspárt hölgyet. Van valaki aki szívesen randizna ? Üzenetet privátba várom.
Ápolt nyitott férfiként ma délutánra diszkrét szexkapcsolatra partnert keresek Szekszárdon minden jóra párt házaspárt hölgyet. Van valaki aki szívesen randizna ? Üzenetet privátba várom.
Sziasztok Szolnok vagy környékén lányt nőt keresek aki szeretne szexelni a hosszú hétvégén. Varom leveleket fogadni és utazni is tudok. Van skyp viber
Kiskunfélegyházán és környékén valaki egy szopásra MOST? Jössz, leszoplak, mész! Hely van! Csak olyan írjon, aki tud is jönni!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Helo.
Ma este Pestivel taliznék ..
Ma este Pestivel taliznék ..
Sziasztok! Párokat esetleg pasit keresek, akivel kellemesen el lehetne tölteni a szabadidőt! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Titkos kapcsolatra keresek…
Titkos kapcsolatra keresek…
Nyiregyen keresek szexpartnert. Fiatal srác vagyok tele vágyakkal

Ma 5 oratol 7 ig szabad a haz. Szopni es/vagy nyalni szeretnek. Vac kozeleben vagyok.