Este 8 ig van helyem Budán, hölgyet, párt biszex pasit is keresek szexre
Sziasztok! Van olyan Hölgy vagy pár aki ma is találkozna? Budapest és környékén!
Sziasztok!
Szexpartnereim...keresném ma du.!Bp.!Hely ok!
Szexpartnereim...keresném ma du.!Bp.!Hely ok!
Ma este 20 órától fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny ! Olvass adatlapot !
Napközbeni talihoz, keresek Bp.- Érd környéki nagy farkú AKTÍV pasit, srácot, aki kielégiti a vágyaimat. Max45-ig. Mindent imádok a passzív oldalon!! Írj üzit!!
Helló,
Vasárnap vagy hétfő estére keresünk utazni tudó párt kalandozni.
Mi lányos játékokkal fűszerezett párcserében gondolkodunk, de természetesen nincs kőbe vésve.
Ha szeretnétek egy könnyed estét egy fiatalos párral és ti is hasonló életkorú és kinezetűek vagytok, mint mi, akkor privátban írjatok légyszi!
Vasárnap vagy hétfő estére keresünk utazni tudó párt kalandozni.

Mi lányos játékokkal fűszerezett párcserében gondolkodunk, de természetesen nincs kőbe vésve.

Ha szeretnétek egy könnyed estét egy fiatalos párral és ti is hasonló életkorú és kinezetűek vagytok, mint mi, akkor privátban írjatok légyszi!

Sziasztok! Sportos, intelligens, nyitott srác párral ismerkedne izgalmas időtöltés céljából. Akár ma délután vagy este is, Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban.
Igényes Nőt , Párt keresem , wifesharing , cuckold , ha végignéznéd hogy a párod egy potens pasi megdugja, vagy kozosen kenyeztetni.
.
.
Sziasztok
Ma délutánra keresek Budapesti hölgyet vagy párt,helyem nincsen de ki veszek egy szobát
Ma délutánra keresek Budapesti hölgyet vagy párt,helyem nincsen de ki veszek egy szobát
Mostanaban valaki Monor Gyal Üllő kornyeken.?
Ma napközben szopnék szép kemény faszt végig, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Szombat estére keresnek valakit fiatal ápolt mackós alkatú bi srác vagyok szólj ha van kedved Debrecenben!
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki szombat este eljönne hozzám? Itt is aludhatsz.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Most, 11.-én, csütörtökről-péntekre virradólag, éjszaka, 01-04 ora kozott tali Budapesten? Ingyenes szex!! Találkozhatunk Népligetnél a kondi gépeknél is.....van pad, bokor is...Kor, alkat mindegy! Kocsidban is jó! Számba, arcomra mehet.....duhatsz is, ha akarsz! Vállalom, hogy köcsög vagyok! Magadhoz is felvihetsz, szó nélkül vetkőzöm meztelenre, térdelek!!!
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék Budapesten belül. 27 éves passzív vagyok, autó vagy hely szükséges részedről.
Ma este aktív srácot szopnék Budapesten belül. 27 éves passzív vagyok, autó vagy hely szükséges részedről.
Ma este valaki 16ker?
Holnap { péntek } este 20 órakor fogadnánk XI.kerületi lakásunkon hetero, nemdohányzó, 35 év feletti pasit hármas szexre. Csak privát üzenetekre reagálunk. Vastag farok előny ! Olvass adatlapot !
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Terhes kismamát kényeztetnék ! Vagy párnál lennék harmadik cuckold vagy creampie szexre Dunaharaszti környékéről ! De tele élvezett puncit is tisztára nyalnék,ha arra volna igény...
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
196cm magas igenyes tiszta ápolt pasi vagyok , igényes Nőt , Párt keresem hosszabb távú baráti kapcsolatra.
..
196cm magas igenyes tiszta ápolt pasi vagyok , igényes Nőt , Párt keresem hosszabb távú baráti kapcsolatra.
..