Sziasztok!
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy
akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy

egy laza kalandra

Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra

Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Este 21 óra után szopnék akár autóban is
Sziasztok! Mai nap tali valaki?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest, reptér és környékén aki szivesen ismerkedne?
Ma este pár vagy hölgy Budapest, reptér és környékén aki szivesen ismerkedne?
15 kerben valaki ma délután egy kis kaland?
Sziasztok! Mára keresek Rétság környékén nemhétköznapi kalandhoz hölgyet, hölgyeket párt. Részleteket privátban megírom
Várom az üziket

Várom az üziket

Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Sziasztok! Valaki ma este 6-7 körül autós vagy autó melletti kalandra lenne? Aktív vagyok! Ha nem csak orált akarsz, mégjobb lenne! smile
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Sportos, férfias,jó képű, biszex(uni-p) kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot feb. 9-10-11 szeged és környéke.
Budapesten keresek ma délután este kalandot hölgyekkel párokkal
Én 42 éves igényes férfias férfi vagyok 20/6 mérettel
Én 42 éves igényes férfias férfi vagyok 20/6 mérettel
Hello fiúk, belevaló jól dugható, ápolt igényes női fehernemus srackent ismerkednek, 30-40-es férfias pasikkal. Uni meg hasonló elképzelések nem érdekelnek. Csak jó faszú bi aktív/heteró
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten