Hello fiúk, belevaló jól dugható, ápolt igényes női fehernemus srackent ismerkednek, 30-40-es férfias pasikkal. Uni meg hasonló elképzelések nem érdekelnek. Csak jó faszú bi aktív/heteró
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok most estére hölgy vagy pár Baranya megye mohács környékén? Utazni tudok

Debrecenben cumiznék masztiznék ( most szőrös a farkam) diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szép estét! Egész éjjel szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Győr-Tatabánya vonalán valami esti program esetleg?
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra

Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek!
Sziasztok! Ma estére 1-2 átlagos/normál alkatú párt tudunk fogadni budapesti lakásunkba. A jelentkezéseket privát üzenetben kérjük

Sziasztok!
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Valaki ?
Írj
Valaki ?
Írj
Békéscsabán ma női partner?Titkos tali.
47 vagyok.
47 vagyok.
Fonyod ma valaki?
Csepelen veretném passzíval autódban
Párt fogadnék vagy Hölggyel találkoznék ma este vagy holnap napközben Budapesten a III. kerületben. Cuckold szex. Igényes pasi vagyok kellemes mérettel.
Ketten egy haverommal párt kènyeztetnènk dèlpest most
Sziasztok! Ma estére párt vagy hölgyet keresnék (utazni és fogadni is tudok), részletek privátban.
Ma délután. Kecskemét- Szeged útvonalon találkozásra nyitott lány vagy pár?
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàrral talàlkoznék. A jövő héten több esti időpont is alkalmas. Helyem van.
Nyitott, diszkrét pàrral talàlkoznék. A jövő héten több esti időpont is alkalmas. Helyem van.
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk