Sok spermával és szép farokkal rendelkező férfias férfiként ismerkednék ma vagy holnapi programra hölggyel vagy párral hetero alapon. Nálam is talalkozhatunk, utazhatok is. Megbízható vagyok és a tettek embere. Van némi tapasztalatom

Sziasztok! wave Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek!
Sziasztok!
Igényes ápolt férfiként keresem ma estére szintén igényes Lány/Hölgy partnerem. Helyem van Budapesten
Igényes ápolt férfiként keresem ma estére szintén igényes Lány/Hölgy partnerem. Helyem van Budapesten
Valaki tud füvet?
Sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel nem csak alkalmi jelleggel. Vállalkozó szellemű partnerekkel ismerkednék.
Sziasztok engedjetek meg H először is bemutatkozak,42 éves potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok párt keresek minden jóra. Van tapasztalatom és nagy élvezem a többest,van benne valami plusz,,,,,és én éppen ezt a pluszt keresem.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma 19h Bp.
1-2L 2-4 Fifi! Jönnél? ÍAkkor írj ha az időpont jó és tudunk Viber vagy whatsapp egyeztetni!
1-2L 2-4 Fifi! Jönnél? ÍAkkor írj ha az időpont jó és tudunk Viber vagy whatsapp egyeztetni!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok!
Holnap nap közben szívesen találkoznék párral, hölggyel. Utazni és fogadni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Holnap nap közben szívesen találkoznék párral, hölggyel. Utazni és fogadni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Sziasztok! Fiatal srácot keresek Pesten aki szívesen kipróbálná milyen a farkam orálisan kényeztetni.
Ma keresek kalandora lányt, párt! Cuckold, gang-bang, vagy bármilyen huncutkodás a hölgy örömére. 21-68 év közt !!

Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket!!!
Kizárólag hölgyeket!!!
Hello.
Mostanában Győrben szextali?
Mostanában Győrben szextali?
Haverommal összeáltunk, hogy hölgyet, hölgyeket, pár hölgyét a mennyekbe repítsük. Külön is ismerkedünk. Privátban egyeztessünk, ha jól akarod érezni magad

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Fiatal izgalmas biszex párral a hétvégén találkoznék!
Sziasztok, ma délelött lenne pár aki szívesen találkozna?

10kerben valaki most sex?