10kerben valaki most sex?
Nem akar valaki szopni vagy szopatni most 20ker van helyem
Sziasztok. Fiatal páros keresne harmadikat ma éjszakára. Egy igényes bi pasit szeretnénk. Bp. Helyünk van.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Fiatal biszex párokkal kellemes időtöltést hétvégére keresek!
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy,akár mostanában egy laza kalandra.
Bp vagy környéki Hölgy,akár mostanában egy laza kalandra.
Sziasztok!
Partnert keresek ma vagy holnap estére Lány/Hölgy személyében. Helyem van Budapesten. Írj
Partnert keresek ma vagy holnap estére Lány/Hölgy személyében. Helyem van Budapesten. Írj
Kb. 10 perc múlva volna kedve valakinek egy ápolt farkat a szájába venni a reptéri kifutónál?
Ma este 22 óra után autódban szopnálak , keress ha ok
Ma 7-kor a belvárosban párhoz csatlakozhatsz!
35é csinos bi hölgy! 45é pasi.
Max 42 é féfi jelentkezzen! 1L-4 pasi felállás
35é csinos bi hölgy! 45é pasi.
Max 42 é féfi jelentkezzen! 1L-4 pasi felállás
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Mai napra keresünk part!
Sziasztok, a mai nap 5 fele a reptérnél cumiztatnék
FEBRUÁR 6. CSÜTÖRTÖK Pasitöbbletes swinger Party !!
Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő, 25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő, 25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Sziasztok. Ma napközben kalandoznek Bp én. Hölgy v pár? Idősebb is. Hely van.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Kalandoznánk reglap szerint pèntek este, vagy szombat napközben.
Sziasztok. Parád ,Parádsasvár, Recsk ma kora délután valaki?
Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel.
Cuckold 3as bi pasi ?mi 50es romapar hely kell