Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel.
Cuckold 3as bi pasi ?mi 50es romapar hely kell
Soroksár-kecskemét vonalon keresek mára hellyel rendelkező passzívat 30 éves korig.
Bp deleott 10ig kalandozás?
Sziasztok ma estére keresünk fiatal lányt fiút párt közös mokára!
Ráckeve textilmentes szauna
Ráckeve textilmentes szauna
Sziasztok! Péntek és/vagy szombat estére keresünk hölgyet/párt/urat 4-6 fős találkozóhoz.
L32 vékony, bi F45, normál alkat hetero. Tali Bp belváros. 30-ás korosztályt keresnénk elsősorban. 1L-5F-tőle a 3-3-íg minden izgalmas lenne. Üzenetben keress, esetleg email vagy más elérhetőséggel! Kérlek akkor írj, ha az időpont jó lehet! Péntek vagy szombat 19h
L32 vékony, bi F45, normál alkat hetero. Tali Bp belváros. 30-ás korosztályt keresnénk elsősorban. 1L-5F-tőle a 3-3-íg minden izgalmas lenne. Üzenetben keress, esetleg email vagy más elérhetőséggel! Kérlek akkor írj, ha az időpont jó lehet! Péntek vagy szombat 19h
Popsit dugni szerető belevaló 30-40-es pasit keresnék.. Bp belváros
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok!
Aktív, hellyel rendelkező srácot keresek ma estére Budapesten belül.
Aktív, hellyel rendelkező srácot keresek ma estére Budapesten belül.
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) mostanában egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) mostanában egy laza kalandra
Sziasztok!
Ma estére keresem hölgy társaságát, helyem a 21. kerületben van.
Ma estére keresem hölgy társaságát, helyem a 21. kerületben van.
Ma 17:30-tól 19:30ig Valaki jár Bicskén autóval? Szopok és dugható is vagyok. Csak passzív vagyok.
Ma egy igazi milfre vágyom, és tudnám fogadni, hogy a legperverzebb vágyát váltam valóra! Hely Maglódon van!
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en, akár napközben is!
Ma holgyet,part keresk, heves megyebol.40es igenyes,sportos pasi.irj privatban,koszi
Ma esti kalandra hölgyet párt keresnék.
Tatabánya környékén töltöm az estét kamionnal, olyan partnert keresek akit ez vonz.
Vagy párt akit csak néznék miközben játszanak!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Tatabánya környékén töltöm az estét kamionnal, olyan partnert keresek akit ez vonz.
Vagy párt akit csak néznék miközben játszanak!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Sziasztok! Kaposvár környèkèn keresek hölgyeket párokat. Privátban írjatok.
Sziasztok ! Holnap reggel 6 körül valaki aki szeretne leszopni?
M6 autópálya Keresztúri pihenő Pécs felé!
Gyors leszek ígérem
M6 autópálya Keresztúri pihenő Pécs felé!
Gyors leszek ígérem

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Popsit dugni szerető belevaló 30-40-es pasit keresnék
Bp belváros