Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok! 24 éves vagyok és fejérmegyébe keresek állandó szexpartnert! A kor nem lényeg csak tudjunk együtt működni
Ma délután Budapesten keresem szenvedélyes nyitott parterem, partnereim!
Gödöllő,Hatvan,Fót?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Meg mindíg keresek!
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 06:55
Jóreggelt! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környékén keresek most délelőtt hölgyet kellemes diszkrét kalandra!
Gödöllő és környéke?
Zala, Nógrád vonalon valaki autós kaland? Írj privit
Sziasztok. Egri férfiként partnert keresek, közös örömökre..
Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok!
Ma este?
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Ma este?
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás napja .
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás napja .
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.
Fehervaron mostansag vki egy kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek szexpartnert hétköznap nap közben. Keressetek nyugodtan!
Jóreggelt! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környékén keresek most délelőtt hölgyet kellemes diszkrét kalandra!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Most éjszaka szopnék. Autódban is. Taxis is jo. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Tág vagyok, öklözhetsz is ha akarsz. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. BUDAPEST
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Párosunk női tagját szeretném meglepni egy finom masszázzsal ami ,ha a kölcsönös szimpátia kialakul a masszőr és párosunk női tagja között akár több is lehet
a kritériumok:
tudj masszirozni és ne csak 5 percig ,hanem rendes masszázsra van szüksége a kedves hölgynek
inkább nagyobb vagy vastagabb mérettel rendelkezel
maximum 36-38 éves korig
igényes, szőrtelen partner
jelentkezz üzenetben fotóval és telefonszámmal vagy emailcimmel !
az oldalon több partnerrel is találkoztunk már sima hármasok vagy swingerek tekintetében, kérlek csak akkor jelentkezz ,ha a találkozási és masszirozási szándékod valós.
köszönöm!
Párosunk női tagját szeretném meglepni egy finom masszázzsal ami ,ha a kölcsönös szimpátia kialakul a masszőr és párosunk női tagja között akár több is lehet
a kritériumok:
tudj masszirozni és ne csak 5 percig ,hanem rendes masszázsra van szüksége a kedves hölgynek
inkább nagyobb vagy vastagabb mérettel rendelkezel
maximum 36-38 éves korig
igényes, szőrtelen partner
jelentkezz üzenetben fotóval és telefonszámmal vagy emailcimmel !
az oldalon több partnerrel is találkoztunk már sima hármasok vagy swingerek tekintetében, kérlek csak akkor jelentkezz ,ha a találkozási és masszirozási szándékod valós.
köszönöm!