Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok hölgy/pár Székesfehérvár vagy környèke most?
Sziasztok ma délutánra keresem hölgy/pár partnerem/partnereimet közös örömszerzésre!!
Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon esetleg valaki/valakik egy kis kaland? Csak hetero alapon ismerkedem
Most kalocsán csaj,pár? Kor alkat nem számít
sziasztok. ha van itt 40 év feletti, potens férfi akit érdekel a lábfétis és megdugná a talpamat, az írjon!!
Sziasztok!
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Mátészalka környékén hölgy esetleg?
Sziasztok! Ma napközben találkoznék egy 60+ néggyel, vagy ilyen parral! Ha orálcentrikus vagy az csak jólehet!
Sziasztok!
Ma 10 órától egy darabig a Soroksári City Marketnél leszek, ha esetleg kedvet kapna nő rapid szexre...
Ma 10 órától egy darabig a Soroksári City Marketnél leszek, ha esetleg kedvet kapna nő rapid szexre...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hernádról indulok Kecskemétre most az 5 úton szívesen bekapnék egy szép faszt élvezz a számba
Szivetszentmiklóson szopnék viszonzás nélkül! 41 éves pasi
Sziasztok! Ma este Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Győr útvonalon kalandoznék hölgyel vagy párral! Kamionnal leszek, normális, ingyenes, ápolt, diszkrét pasi vagyok! NEM vagyok Kamus!!
nincs senki aki békés megyei??
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budapesti csajok ma este?
Most valaki , aki szopna es szopatna , vagy csak verné itt vevcsésen??!.