Péntek délelőtt 11:00-kor a IX. kerületben extra csinos barátnőm bekötött szemmel dugatnám először egy ápolt sportos minimum 19-es farokkal. Oralt és csókot nem szeretne, csak szó nélkül bejössz és dugod. Lehet teljesen anonim. Csak viberen válaszolunk annak aki megfelel a kritériumoknak. Köszi!
Jóestét alkalmi keresők.. KERESEK: JÁSZBERÉNY, GYÖNGYÖS, HATVAN ÉS vonz. körz.......
Jászárokszálláson csak este hellyel rendelkező 27 éves srác keres bárkit bármire is !
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére + annak vonzáskörzetében.. akár hatvanba is smile
Írjatok telefonszámot és beszélünk viberen vagy itt üzenetben.
köszi
Jászárokszálláson csak este hellyel rendelkező 27 éves srác keres bárkit bármire is !
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére + annak vonzáskörzetében.. akár hatvanba is smile
köszi
Sziasztok!
Ma este 20:00 után valaki Ózdon nem szopatna kezdő bi srácot?
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben mélytorkozna. Helyem van!
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok!
Kezdő, nyitott, diszkrét pasi ma esti kalandra keres pàrt , illetve hölgyet. Helyem van.
Kezdő, nyitott, diszkrét pasi ma esti kalandra keres pàrt , illetve hölgyet. Helyem van.
Sziasztok!
Sziasztok! Ma Nyíregyháza-Sóstón vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen eltölteném a nap további részét kellemes társaságban. Hölgy, vagy pár személyében, igényes, intelligens embereket várok. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát! 32 éves, jó megjelenésű, odaadó, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Írjatok bátran.
Sziasztok, többszörösen képzett masszőr vagyok (korábbi munkám volt), hölgyek részére nyújtanék komplett frissítő masszázst. Ha érdekel írj nyugodtan privátban. Nyilván térítésmentesen.
Holgyekkel b i parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Sziasztok alkalmi keresők.. KERESEK: JÁSZBERÉNY, GYÖNGYÖS, HATVAN ÉS vonz. körz.......
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére + annak vonzáskörzetében.. akár hatvanba is
köszi
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére + annak vonzáskörzetében.. akár hatvanba is
köszi
Sóskút Öreghegyen szopnék és dughato is vagyok
Üdv
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Ma napközben csinos párt keresek Budapesten!
Hol
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék most
Üdvözlök mindenkit!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Szopnék most leginkább BP belvárosban