Sziasztok.
Hölgyet,huncutott szívesen vinnék utitársként
Pestről indulok 10:00 órakor, hetes út Székesfehérvár, Veszprém , Ajka , Celldömölk , Hévíz , Keszthely ,útvonalon.
Hölgyet,huncutott szívesen vinnék utitársként
Pestről indulok 10:00 órakor, hetes út Székesfehérvár, Veszprém , Ajka , Celldömölk , Hévíz , Keszthely ,útvonalon.
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék szőrös farokkal, masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok Csongrád megyei hölgyet keresek ma délelőtt diszkrét találkára ha te is otthon vagy pihenő napon ne habozz írj
Debrecenben ma délelőtt hölgy aki lenne egy kis diszkrét kalandra?
Sziasztok fiatal bi srácot keresek ma délelőtt folyamán délpest hely van!
Zoltán vagyok!
Zoltán vagyok!
Kedves párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére,vagy kukkolásra! Autós,szabadtéri izgalmakhoz! Szép napot mindenkinek!
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Hali
Merre?
(Ez egy válasz Taormina üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma szopatna valaki diszkreten? Szabadban?
Sziasztok,
most Buda központjában szopatna valaki? Helyem van.
most Buda központjában szopatna valaki? Helyem van.
Sziasztok! Ma este 20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
Valaki szopatna mosr ix, vii viii ker környékén? Ápolt, vékony vagyok
Budán fogadnék szexpartnert, kölcsönös szopás is érdekel! Ne legyél túlsúlyos!
Kalandoznék a Balaton déli partján Siófok- Szantód közeléből, a közeli órákban.
Sziasztok! Holnap kora reggelre keresnék X. Kerben vagy környékén hölgyet diszkrét kalandra. Helyem van. Diszkréció szimpátia fontos!
Sziasztok!
19.kerület mostanában?
19.kerület mostanában?
Budán este kölcsönös?
Sziasztok igazán nagy és vastag faszu férfiakat keresek ,én használható vagyok sok mindenre ,passzi ,imádom az extra nagy faszt ,nem baj ha nem vagy szép csak ne légy túl kövér ,lenne itt olyan aki beválalós szereti az izgalmat akár a perverzeb keményebb sexet akár autóban vagy a szabadba ???