Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Február 1 re keresnék párt Harkány és környékéről
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Vasàrnap estére keresek diszkrét pàrt. Helyem van.
Vasàrnap estére keresek diszkrét pàrt. Helyem van.
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Sziasztok! Ma este hölgy/pár izgalmas kalandra, heves megyében?
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkezem, 30 éves egyedül élő srác vagyok. Szívesen ismerkednék ma esti alkalmi kaland céljából. Adatlapom kitöltött.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet Nagyhegyesre. Írj ha érdekel a dolog!!
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Köszi szépen, hogy figyelemmel kiséred a pályafutásomat! Bár amikor nálad jártam nem így vélekedtél!
Vivike, köszönet a jó fej, találkozni is akaró, és dugni is tudó pasik nevében!!!
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 01. 21. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 19:45
A rossz tapasztalatok mellett, érdemes azt is megemlíteni, hogy vannak igenis jó fej, ápolt találkozni akaró és merő pasik is itt..és még popsit dugni is tudnak jó alaposan Keresem az ilyen 30-40-es pasikat, hajrá
A rossz tapasztalatok mellett, érdemes azt is megemlíteni, hogy vannak igenis jó fej, ápolt találkozni akaró és merő pasik is itt..és még popsit dugni is tudnak jó alaposan Keresem az ilyen 30-40-es pasikat, hajrá
Sziasztok
39 éves Várpalotai srác vagyok. Estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem van. Írj üzenetet
39 éves Várpalotai srác vagyok. Estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem van. Írj üzenetet
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziaaztok pesten keresnek párt. Helyem van zugloban irjatok levelet
Kedves Partner,
Várunk szeretettel!
Várunk szeretettel!
Aktiv férfit keresek
Pécsi fiatal lány lenne aki szeretne szopni?