En tudom,hogy csak harmat egy hsz.-be,mivel azt en talaltam ki nekik buta dömping ellen...
Ma all minden mivel nincs idö.
Milyen mennyisegröl ? Hat a mai pluszrol,viccesen. Ha nem erted felejtsd el. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma all minden mivel nincs idö.
Milyen mennyisegröl ? Hat a mai pluszrol,viccesen. Ha nem erted felejtsd el. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
2008. 05. 22. csütörtök 19:11
Milyen ünnep van? nem tudok róla.
Ja és milyen mennyiségről beszélsz?
Hármat lehet egy hsz.-ben feltenni és naponta egyszer. Ha jól láttam te is annyit teszel fel.
És természetesen én is. De azt sem értem, hogy a képes topic is miért állt le teljesen ma.
Na mindegy, majd beindul.
Hármat lehet egy hsz.-ben feltenni és naponta egyszer. Ha jól láttam te is annyit teszel fel.
És természetesen én is. De azt sem értem, hogy a képes topic is miért állt le teljesen ma.
Ühüm..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ment.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 18:52
ne dühögj inkább írj a mailemre, nem tudlak kapcsolatra jelölni itt a gg-n keresztül
(mme-prune@freemail.hu)
(mme-prune@freemail.hu)
megint mariahimmelfahrt?
Milyen ünnep van? nem tudok róla.
Ma ünnep van,nem kepfeltöltö nap ,holnaptol lendület es minöseg hordozza a sikert, nem a mennyiseg ! ( )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 18:08
Héééé emberek! mi a pék fasza van, leállt a leszbisképek verseny? csak egyedül töröm magam? vagy feladtátok? ez így nem gilt, ha nem tesztek be képet, akkor én is abbahagyom. nem sokáig tartott a lendület.
ne dühögj inkább írj a mailemre, nem tudlak kapcsolatra jelölni itt a gg-n keresztül
(mme-prune@freemail.hu) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(mme-prune@freemail.hu) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 18:08
Héééé emberek! mi a pék fasza van, leállt a leszbisképek verseny? csak egyedül töröm magam? vagy feladtátok? ez így nem gilt, ha nem tesztek be képet, akkor én is abbahagyom. nem sokáig tartott a lendület.
mondtam már, hogy tele van a faszom a nőkkel?
nem?
na, akkor most mondom!
nem?
na, akkor most mondom!
kérdezd meg a fórum chat szobájában az illetékest, de ne ilyen hangnemben, mert akkor én is banollak egy kis időre!
(ez részedről egy kicsit túlságosan is jellegzetes beszólás volt!
nem gondolod? persze itt bőven elmegy!)
(ez részedről egy kicsit túlságosan is jellegzetes beszólás volt!
nem gondolod? persze itt bőven elmegy!)
Most beszeljünk tiszta vizet. Miert törülted a versikemet ? Nem teged sertett....
nyissál egyet nem tilos, nincsenek téma korlátok (habár, ha valaki egy jó szexnek örül nem baj, ha beleírja majd)...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 20:28
Hogy tenné bele az ilyenolyan akárkicsoda a micsodáját!
Hát miért nincs itt ÖRÖM topic??? Akárhogy is nézem, dühöngőből kétfajta is van, de nincs "kibékültünk-béküljünk ki" topic, és nincs "jó történt velem-örülök ennek-annak" topic sem.
Nem kellene ezen esetleg változtatni?
Hát miért nincs itt ÖRÖM topic??? Akárhogy is nézem, dühöngőből kétfajta is van, de nincs "kibékültünk-béküljünk ki" topic, és nincs "jó történt velem-örülök ennek-annak" topic sem.
Hogy tenné bele az ilyenolyan akárkicsoda a micsodáját!
Meg bassza az a jó .....,igy nem lehet normálisan fórumozni,most is itt ülök vagy fél órája és .alig van időm itt lennni
hááát, bassza meg, ezzel egyetértek...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 25. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 13:49
az biztos, hogy irodalmi Nobel díjra egyiken se számíthatunk!
de sztem a béke Nobel díjat is elfeledhetjük!
de sztem a béke Nobel díjat is elfeledhetjük!
az biztos, hogy irodalmi Nobel díjra egyiken se számíthatunk!
de sztem a béke Nobel díjat is elfeledhetjük! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 25. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
de sztem a béke Nobel díjat is elfeledhetjük! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 25. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 13:44
pedig szoktam használni, csak max. nem látszik a viselkedésemen és az írásaimon...
pedig szoktam használni, csak max. nem látszik a viselkedésemen és az írásaimon...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 25. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 12:52
csak azt ne mond már, hogy az agyad a sok használatba kopott el
úgyse hissszük el Neked, mert ösmerünk!
úgyse hissszük el Neked, mert ösmerünk!
csak azt ne mond már, hogy az agyad a sok használatba kopott el
úgyse hissszük el Neked, mert ösmerünk! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 25. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
úgyse hissszük el Neked, mert ösmerünk! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 25. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 10:44
az enyémet is kimoshatnád, mert a sok használat miatt, igencsak elkopott és teljes mosásra szorul, mint az agyam...
az enyémet is kimoshatnád, mert a sok használat miatt, igencsak elkopott és teljes mosásra szorul, mint az agyam...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 25. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 09:13
Szétrobbanok a dühtől, vén picsa vagyok és mosás elött nem néztem át a párom kabátja zsebét.A telefonja benne maradt. A vitát nem részletezem de 3x-os HÜLYE-HÜLYE-HÜLYE nekem
Szétrobbanok a dühtől, vén picsa vagyok és mosás elött nem néztem át a párom kabátja zsebét.A telefonja benne maradt. A vitát nem részletezem de 3x-os HÜLYE-HÜLYE-HÜLYE nekem