Bazmeg, de utálom, ha lopnak a munkájukért fizető megrendelőtől. Tőlem két pár vadonatúj munkáskesztyűt vittek el (és nem mondhatják, hogy azt hitték, az övék, mert a lányom bilije alatt volt egy dobozban, tehát kutakodtak. Ezért meg aztán végképp elszáll az agyam!).
Mást azért nem vittek el, mert nem volt a házban semmi más.
KURVAÉLETBE! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mást azért nem vittek el, mert nem volt a házban semmi más.
KURVAÉLETBE! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 13:20
hűűű akkor ezért kicsinyellem én is az ajtókat?
pongrác!
kőművesek...
egyenesebbet hugyozok, mint ők falat raknak!
rohadjon meg az összes fel- és lemenője az én wót kőművesemnek...
ráadásul még meg is lopott!!
vitte amit ért!
pongrác!
kőművesek...
vitte amit ért!
hűűű akkor ezért kicsinyellem én is az ajtókat?
pongrác!
kőművesek...
vitte amit ért! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
pongrác!
kőművesek...
vitte amit ért! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2008. 04. 23. szerda 22:24
Ki a faszom gondolta, hogy ha egy ajtó 90 cm-es, az a külső méretére utal és annak csak 75 centi a "hasznos" szélessége? Hát hogy lehet ennyire logikátlan egy megnevezés???
Most az ablakon kell majd bepakolnunk az ágyat a szobába...
BASSZAMEG!
BASSZAMEG!
De erről talán tájékoztatni kéne mindenkit, aki nem kűműves...
Basszameg! Nem hízhatok sokat, mert nem fogok beférni a vécébe (ott még keskenyebb az ajtó).
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2008. 04. 23. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszameg! Nem hízhatok sokat, mert nem fogok beférni a vécébe (ott még keskenyebb az ajtó).
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2008. 04. 23. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 23:12
Ha 75-ösnek hívnák a 90-est, szerinted a kőműves képeslenne megfelelő szélességű nyílást hagyni egy falon? Miattuk van így...
Ha 75-ösnek hívnák a 90-est, szerinted a kőműves képeslenne megfelelő szélességű nyílást hagyni egy falon? Miattuk van így...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2008. 04. 23. szerda 22:24
Ki a faszom gondolta, hogy ha egy ajtó 90 cm-es, az a külső méretére utal és annak csak 75 centi a "hasznos" szélessége? Hát hogy lehet ennyire logikátlan egy megnevezés???
BASSZAMEG!
BASSZAMEG!
F*szom a szakdogámba... de akkoris meglesz.
Ide sem fogok sűrűn írkálni. Az nem ZEN.
Max 10 évente 1x.
Ide sem fogok sűrűn írkálni. Az nem ZEN.
Max 10 évente 1x.
Hogy az isten bassza meg, hogy nincs egy normális estém mostanában, részben a megfázásom miatt, részben mert nem tolerálják mostanában a hülyeségeimet...
bassza meg ez a szemét világot...egy vigasztal, hogy van valahol, ahol kidühönghetem magamat...
bassza meg ez a szemét világot...egy vigasztal, hogy van valahol, ahol kidühönghetem magamat...
BASSZAMEG!
BASSZAMEG!
Egy félórája mi a rossebért nem jött be az oldal?????
Kapja be egy rakas buzi minden hetero Extras faszat !!! -ök.
Es hogy ne felejcsem el,nöljön köröm a farkukra !!!!
Geci nepseg.
Es hogy ne felejcsem el,nöljön köröm a farkukra !!!!
Geci nepseg.
igen!
egyes szobákban (döhöngőkben igen), de ott sem lehet politizálni, rasszista-etnikai megjegyzéseket tenni, és kurvaanyámozni (az már durva személyeskedés és bunkóság)! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
egyes szobákban (döhöngőkben igen), de ott sem lehet politizálni, rasszista-etnikai megjegyzéseket tenni, és kurvaanyámozni (az már durva személyeskedés és bunkóság)! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:28
Hogyazabúvalbélelt mocskospicsaúristenit ennek a kicseszett világnak!!
Hogy egyeseknek mindent büntetlenül lehet csinálni, anélkül, hogy valaki befogja a pofájukat, sőt, még a háttérből majdhogynem biztatva is van, hogy nyugodtan, akár k.annyázzon is!!
HOGYAZARÉSZFÁNFÜTYÜLŐSRÉSZFASZÚBAGOLYTEGYEBELE
Hogy egyeseknek mindent büntetlenül lehet csinálni, anélkül, hogy valaki befogja a pofájukat, sőt, még a háttérből majdhogynem biztatva is van, hogy nyugodtan, akár k.annyázzon is!!
Hogyazabúvalbélelt mocskospicsaúristenit ennek a kicseszett világnak!!
A "rohadt életbe".............belementem 1 hajfestésbe..katasztrófa... ...nem teljesen ilyen színűnek képzeltem---olyan lett,mint a sógornőmé...és most 40 évesnek néztek!!!!!!!!
Ez katasztrófa!!!!!!!!!!!
Ez katasztrófa!!!!!!!!!!!
bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!!!!!!!
figyelj a privijeidre, meg az itteni ténykedésedre, ha a közösség tagja akarsz maradni ezzel a nicknévvel!!!! (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 04. 02. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
figyelj a privijeidre, meg az itteni ténykedésedre, ha a közösség tagja akarsz maradni ezzel a nicknévvel!!!! (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 04. 02. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLATOK!!!!!!!!!!
Én.....sosem szoktam...csunyákat....de..most...keeeeeeeellll.....
Audry után szabadon:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Audry után szabadon:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Mert szarnak rá hogy a kedves nézőnek mire lenne igénye
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 26. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 15:24
a búbánatos faszát verje az összes fasszopó kereskedelmi TV! legfőképp a buzi kurva a****kat szopasság meg a sportadók szerkesztői!
miafaszomért nem lehet élőben közvetíteni egy vízilabda LEN kupa döntőt?????? inkább a buzi angol vagy német másod-harmadosztályt vagy senkit nem érdeklő amerikás szarságot tesznek be!!!!!
nyaljáki ki a valagam szarás közben!
miafaszomért nem lehet élőben közvetíteni egy vízilabda LEN kupa döntőt?????? inkább a buzi angol vagy német másod-harmadosztályt vagy senkit nem érdeklő amerikás szarságot tesznek be!!!!!
kicsit toleránsabban még itt is!!!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
a búbánatos faszát verje az összes fasszopó kereskedelmi TV! legfőképp a buzi kurva a****kat szopasság meg a sportadók szerkesztői!
Válasz a másik dühöngőben
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
te meg takarodj az egész goldenről
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)