lol!
Van mifelénk egy mondás: "Olyan vagy, mint a faszom szüretkor!". Hogy miért épp szüretkor? Fogalmam sincs... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Van mifelénk egy mondás: "Olyan vagy, mint a faszom szüretkor!". Hogy miért épp szüretkor? Fogalmam sincs... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 03. 22. szombat 18:25
Helyesbitem hozzászolásod,Olyan mint a faszom!Csak nem jár le a fejéröl a bör!!!
Helyesbitem hozzászolásod,Olyan mint a faszom!Csak nem jár le a fejéröl a bör!!!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 17:06
Én nem szoktam csetelni,csak fórumozok,de minden tiszteletem azoké az embereké akik nyiltan válalják arcukat
Te meg egy nick név mögé bújt fikázó faszkalap vagy csak kár hogy a kalap a nyakadon van
Te meg egy nick név mögé bújt fikázó faszkalap vagy csak kár hogy a kalap a nyakadon van
Haggyátok, szerintem egy fantom ez is, egy huszonharmadik álrege valakinek... Aki ennyire szánnivaló... Undorító...
majd ha a Te "iszonyat randa és nyugdíjas" pofád is felkerül a képtárba, akkor lesz lehetőséged kritizálni, addig KUSS! vagy elküldelek a iszonyat randa és redves picsába pihenni 1 hétre!
Én nem szoktam csetelni,csak fórumozok,de minden tiszteletem azoké az embereké akik nyiltan válalják arcukat
Ez egy igen-igen bunkó megnyilvánulás volt...lehet hogy nem a te korosztályod de, hogy különb emberek nálad az tuti...
ejnye!!!!!!!
amugy meg...ennyi erövel feldobhatnád azt a képtárat egy variete-s fotoval...
amugy meg...ennyi erövel feldobhatnád azt a képtárat egy variete-s fotoval...
Tegyél akkor be te is egy képet magadról.
Makkmarci
Makkmarci
Áááááááááááááááá...a rohadt életbe.....elegem van a kicsinyes,pitiáner emberekből,akik csak mással foglalkoznak!!!!!!és a 2színű seggnyalókból,akiknek nincs annyi vér a pucájukban,h. ne az ember háta mögött pofázzanak!!!!!!!!!
Ezt nekik: sortüzet
vigyázz, nehogy valaki letörje azt a randa ujjadat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 03. 21. péntek 19:28
Akkor meg is értem, ha dühöng, Szilvát kinyalatlan-kielégítetlen hagyni...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 22:35
ne törődj vele...biztosan berágott a pasijára...
(biztosan nem elégítette ki a barom állatja! )
(biztosan nem elégítette ki a barom állatja! )
béke=PINA!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ne törődj vele...biztosan berágott a pasijára...
(biztosan nem elégítette ki a barom állatja! ) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(biztosan nem elégítette ki a barom állatja! ) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 22:12
Naaaa, Téged se nagyon láttalak még itt tombolni!!!
Naaaa, Téged se nagyon láttalak még itt tombolni!!!
hát baszki ez csoda szép tombolás volt.esküszöm tetszett
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 03. 07. péntek 20:11
Miért? Kérdem miért vannak olyan f@szszopó f@szfej állatok b@ssza meg öket Az ördögnek a mocskos vérvörös f@sza hogy elövesznek a képes topicban 2006-os képet és kommentálják hogy szééép!Hogy b@sssssza széééééét a rozsaszin picsájukat az imént emlegetett ördög vérvörös f@sza!!!!
Miért? Kérdem miért vannak olyan f@szszopó f@szfej állatok b@ssza meg öket Az ördögnek a mocskos vérvörös f@sza hogy elövesznek a képes topicban 2006-os képet és kommentálják hogy szééép!Hogy b@sssssza széééééét a rozsaszin picsájukat az imént emlegetett ördög vérvörös f@sza!!!!
hüle!
de ezzel offolom a dühöngőt!
de ezzel offolom a dühöngőt!